Producten
Blog_Banner_08_Take_Away_Verpakkingen.jpg

Take away verpakkingen: welke maaltijdverpakking kies jij?

21-11-2020

Take away verpakkingen dienen niet alleen praktisch te zijn, ze dragen ook bij aan de presentatie van jouw maaltijd. Welke maaltijdverpakking kies jij voor jouw product? Wij helpen je graag bij deze keuze! In deze blog nemen we je mee in de wereld van de verschillende maaltijdverpakkingen.

Lees meer

Blog_beelden_19_kerstpakketdozen_relatiegeschenken.jpg

Kerstpakketdozen en relatiegeschenken - Een oprecht bedankje voor je inzet in deze bijzondere tijd!

01-11-2020

Het einde van het jaar nadert snel, tijd om aan de slag te gaan met de jaarlijkse relatiegeschenken voor klanten en de kerstpakketten voor medewerkers. Dit jaar is het toch anders dan anders. Met ons ruim assortiment gelegenheidsetiketten geef je net even dat persoonlijke tintje aan je cadeau en laat je weten dat je de ander een warm hart toedraagt.

Lees meer

Blog_beelden_20_thuisbezorgd_afhalen.jpg

Thuisbezorgen of afhalen? Is jouw bedrijf er klaar voor?

21-10-2020

Hoe bereid je je bedrijf voor op afhalen en/of thuisbezorgen?

Met de laatste restricties van de overheid, wordt thuisbezorgen en/of afhalen voor de horecabedrijven ineens ontzettend belangrijk. Hoe bereid je je zaak voor op het overschakelen naar menubakken en cateringschalen?

Lees meer

Blog_beelden_21_bescherm_product.jpg

Bescherm je product! Kies het juiste opvulmateriaal!

19-10-2020

De bestelling van de klant begint bij het plaatsen van een order. Vervolgens kiest de meerderheid ervoor om het pakket bezorgd te krijgen. In 2019 werden er meer dan 576 miljoen pakketten en 2,3 miljard brievenbuspakketten bezorgd. Om het product in goede staat bij de klant te krijgen, is het belangrijk dat er voldoende aandacht wordt besteed aan de juiste opvulmaterialen. Welke opvulmaterialen zijn er en wat past het beste bij jouw product?

Lees meer

Blog_beelden_23_katoenen_jute_stoffen_draagtassen1.jpg

Katoenen, jute en stoffen draagtassen

07-09-2020

Eggink verpakkingen heeft veel te bieden als het gaat om draagtassen. Naast een uitgebreid, standaard assortiment maken we dagelijks veel draagtassen op maat, helemaal naar wens van de klant. Maar wist je ook dat wij een ruim assortiment katoenen, non woven, vilten en jute draagtassen hebben? Door middel van zeefdruk zijn ook deze draagtassen naar wens te drukken en dus te personaliseren

Lees meer

Blog_beelden_24_etiketten_stickers_labels.jpg

De veelzijdigheid van etiketten, stickers en labels

20-07-2020

Een cadeau pak je in met inpakpapier waarna je het kunt opleuken door het te versieren met linten. Met een etiket geef je het geschenk vervolgens de finishing touch én een boodschap mee. Dat maakt een etiket niet alleen een blikvanger maar ook functioneel wanneer je het voorziet van een logo en adresgegevens of een wens wil overbrengen.

Lees meer

Cadeaupakketten

Cadeaupakketten; kant-en-klare pakketten bestaande uit inpakpapier en bijpassende versieringen

19-06-2020

Hoe stel je, vanaf het beeldscherm van je pc, laptop of mobiele telefoon, een combi samen van bijpassende geschenkartikelen? Dat doen wij nu voor je, online in onze webshop.

Hoe makkelijk is het om in een van onze showrooms langs te komen, om hier ons assortiment inpakpapier te bekijken en een geschikt dessin uit te zoeken.

Lees meer

Blog_beelden_27_huisstijl_verpakkingsmateriaal.jpg

Hoe kan ik met mijn verpakkingsmateriaal een eigen huisstijl creëren?

16-04-2020

Door het vraag-en-aanbodspel heb je als zelfstandig ondernemer te maken met concurrentie zoals concullega’s, outlets en discounters, bekende winkelketens en natuurlijk de vele webshops. Het is belangrijk om je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Dit doe je door bijvoorbeeld in te zetten op kwaliteit en service, maar je kunt je ook positief onderscheiden en herkenbaar maken door gebruik van verpakkingsmateriaal.

Lees meer

Blog_beelden_29_webshop_cadeau_inpakken.jpg

Ik heb een webshop, maar hoe pak ik een cadeau leuk in?

30-03-2020

In een tijd waarin webshops de consument voorzien van gemak, snelheid en een groot assortiment, wordt er ook van de webshop verwacht dat het gekochte artikel leuk ingepakt kan worden, zodat het na ontvangst gelijk meegenomen kan worden naar de verjaardag of het feestje.

Lees meer

Blog_banner_30_bedrukte_koffiebekers.jpg

Bedrukte koffiebekers, zo (s)maak je het verschil!

03-03-2020

Je begint je dag op kantoor met een goede bak koffie. Je neemt het bekertje mee naar je werkplek en gaat verder met het moeilijke vraagstuk van gisteren. Waar haal ik nou zo snel een verpakkingsspecialist vandaan? Al peinzend neem je een slok koffie en je oog valt op de tekst op het bekertje.

Lees meer

Blog_banner_31_duurzaam_inpakpapier.jpg

Duurzaam inpakpapier

21-01-2020

Bij Eggink verpakkingen houden wij ons continu bezig met verduurzamen van onze producten. Ook bij het kiezen van inpakpapier wordt gelet op de aanwezigheid van het zogeheten FSC label en het 100% recycled FSC label. In deze blog gaan wij hier wat verder op in. 

Lees meer

Blog_Banner_32_einde_van_wegwerpplastic.jpg

Het einde van wegwerpplastic - wat nu? Het alternatief...

20-01-2020

Wegwerpplastic mag in de Europese Unie straks niet meer verkocht worden. Vanaf 2021 geldt er een verbod op wegwerpplastic en dan met name op de plastic rietjes, bekers en bestek dat maar één keer gebruikt kan worden. Ondernemers moeten dan razendsnel overgaan op bio disposables. Momenteel wordt er druk gezocht naar duurzame alternatieven die niet alleen biologisch afbreekbaar zijn, maar ook vetwerend. Ook wordt er gezocht naar een betaalbaar alternatief op wegwerpplastic, zodat de uiteindelijke prijzen voor de consument nagenoeg hetzelfde kunnen blijven. Daarnaast moet het ook nog steeds mogelijk blijven om de producten te bedrukken met logo en/of naam.

Lees meer