Bedrukte rPET bakjes
Producten

Bedrukte rPET bakjes

In onze hoogwaardige rPET bakjes kun je verse etenswaren langdurig en veilig presenteren, bewaren en vervoeren. Onze glasheldere bakjes zijn namelijk 100% lekvrij en gemaakt van duurzame, gerecyclede materialen. Daarnaast is het mogelijk om ze te bedrukken tot wel 6 kleuren om jouw huisstijl die de smakelijke inhoud completeren en het merk te bekrachtigen.

Onze rPET bakjes zijn in 5 formaten verkrijgbaar, maar gebruiken hetzelfde formaat deksel. Zodoende zijn ze goed stapelbaar en realiseer je eenvoudig een mooie presentatie van jouw culinaire producten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren op onze website of vraag direct vrijblijvend advies aan bij Eggink Verpakkingen. 

Neem vrijblijvend contact op via info@eggink-verpakkingen.com of bel naar 0543-513365.Persoonlijk én duurzaam met onze rPET bakjes

De duurzame rPET-cups van Eggink verpakkingen zijn: 

 • Ontworpen met minimale impact op het milieu;
 • Gemaakt van recyclebare/herbruikbare grondstoffen;
 • 100% lekvrij;
 • Gefabriceerd met zo min mogelijk restafval; en
 • Volledig herbruikbaar door het slimme design

De cups bestaan uit minimaal 60% gerecycled PET (polyester kunststof) – milieuvriendelijk én glashelder, voor een perfecte presentatie van jouw etenswaren. Je maakt het plaatje compleet door de plastic cups te bedrukken met je naam of logo, zodat de klant direct de uitstraling van jouw merk herkent. 

Het laten bedrukken realiseren we in slechts 6 stappen: 

 1. Bepaal welk formaat bakje je nodig hebt:

  240 ml
  350 ml
  475 ml
  700 ml
  950 ml

 2. Stuur ons jouw ontwerp (naam of logo) toe waarmee jij de rPET bakjes wil bedrukken of laat een ontwerp maken door onze grafisch vormgever
 3. Bepaal welke kleuren je wil gebruiken - tot maximaal 6 kleuren bedrukking
 4. Ontvang een digitale proefdruk ter beoordeling
 5. Geef aan wat je ervan vindt
 6. Tevreden? Dan ontvang je jouw bestelling binnen 6 tot 8 weken.

Even rustig overdenken? Dat kan aan de hand van onze slimme infographic, waarin we alle mogelijkheden voor je op een rij hebben gezet – inclusief formaten, hoeveelheden en prijzen per doos (à 500 cups). 

Let op: de deksels bestel je apart van de bakjes! 


Kies voor rPET bakjes in jouw huisstijl, met eigen logo of naam

Bij Eggink garanderen wij hoge kwaliteit verpakkingsmaterialen. Daarom zijn onze bakjes 100% lekvrij en uitermate geschikt voor het presenteren, bewaren en vervoeren van etenswaren. Denk bijvoorbeeld aan smeuïge tapas, olijven in olie, fetakaas en filet americain. 
Daarnaast heb je keuze uit talloze extra opties: 

 • Alle rPET bakjes kun je laten bedrukken
 • Kies de gewenste kleuren (tot 6 kleuren bedrukking)
 • Profiteer van een snelle levertijd van 6 tot 8 weken
 • Grote én kleine oplage mogelijk vanaf 5.000 stuks!

Vraag een offerte aan bij Eggink verpakkingen

Wij gaan graag voor jou aan de slag! Neem contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies. Of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via food@eggink-verpakkingen.com of bel naar  053-4352725.