Bedrukte rPET bakjes
Producten

Bedrukte rPET bakjes

In onze hoogwaardige rPET bakjes kun je verse etenswaren langdurig en veilig presenteren, bewaren en vervoeren. Onze glasheldere bakjes zijn namelijk 100% lekvrij en gemaakt van duurzame, gerecyclede materialen. Daarnaast is het mogelijk om ze te bedrukken tot wel 6 kleuren om jouw huisstijl die de smakelijke inhoud completeren en het merk te bekrachtigen.

Onze rPET bakjes zijn in 5 formaten verkrijgbaar, maar gebruiken hetzelfde formaat deksel. Zodoende zijn ze goed stapelbaar en realiseer je eenvoudig een mooie presentatie van jouw culinaire producten. Benieuwd naar de mogelijkheden? Laat je inspireren op onze website of vraag direct vrijblijvend advies aan bij Eggink Verpakkingen. 

Neem vrijblijvend contact op via info@eggink-verpakkingen.com of bel naar 0543-513365.Duurzaam en persoonlijk met bedrukte rPET bakjes

De duurzame bedrukte rPET bakjes van Eggink verpakkingen zijn: 

- Ontworpen met minimale impact op het milieu;

- Gemaakt van recyclebare/herbruikbare grondstoffen; 
- 100% lekvrij
- Gefabriceerd met zo min mogelijk restafval; 
- Volledig herbruikbaar door het slimme design. 


De bakjes bestaan uit minimaal 60% gerecycled PET (polyester kunststof) – milieuvriendelijk én glashelder, voor een perfecte presentatie van jouw etenswaren. Maak het plaatje compleet door de bakjes te bedrukken met je naam of logo, zodat jouw klanten direct de uitstraling van jouw merk herkennen. 


Bedrukking in slechts 6 stappen

Het laten bedrukken van onze rPET bakjes realiseren we in slechts 6 stappen:

 1. Bepaal welk formaat bakje je nodig hebt:
  • 240 ml
  • 350 ml
  • 475 ml
  • 700 ml
  • 950 ml
 2. Stuur ons jouw ontwerp (naam of logo) toe waarmee jij de rPET bakjes wil bedrukken of laat een ontwerp maken door onze grafisch vormgever. De bakjes zijn tot 6 kleuren te bedrukken!
 3. Ontvang een digitale proefdruk ter beoordeling.
 4. Tevreden? Dan ontvang je jouw bestelling binnen 6 tot 8 weken.

Even rustig overdenken? Dat kan aan de hand van onze slimme infographic, waarom we alle mogelijkheden voor je op een rij hebben gezet – inclusief formaten, hoeveelheden en prijzen per doos (à 500 cups).

Let op: de deksels bestel je apart van de bakjes!  


Kies voor rPET bakjes in jouw huisstijl

Bij Eggink verpakkingen garanderen wij hoge kwaliteit verpakkingsmaterialen. Daarom zijn onze bakjes 100% lekvrij en geschikt voor het presenteren, bewaren en vervoeren van etenswaren. Denk bijvoorbeeld aan heerlijke tapas, olijven in olie, fetakaas en filet americain!

Daarnaast heb je keuze uit talloze extra opties:

 • -Alle rPET bakjes kun je laten bedrukken
 • -Kies de gewenste kleuren (tot 6 kleuren bedrukking)
 • -Profiteer van een snelle levertijd van 8 tot 10 weken
 • -Grote én kleine oplage mogelijk vanaf 5.000 stuks

Wij gaan graag voor jou aan de slag! Neem contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies. Of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via food@eggink-verpakkingen.com of bel naar 053-4352725.