Producten

Draagtassen bedrukken

Wil je draagtassen laten bedrukken met jouw eigen logo of ontwerp? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Met de bedrukte tassen van Eggink Verpakkingen maak je op een effectieve manier reclame voor jouw bedrijf. Niet alleen vergroot je de herkenbaarheid (bijvoorbeeld op straat), maar stimuleer je ook om de tassen te hergebruiken. Bij ons kies je namelijk voor duurzame materialen zoals canvas, jute en papier.

Wij hebben een ruim assortiment draagtassen, van diverse materialen, formaten en soorten handvatten. In grote én kleine oplagen. Op die manier vind je altijd een gepersonaliseerde tas die bij jouw bedrijf past! Laat je inspireren!
Bedrukte tassen met jouw logo of eigen ontwerp

Je wilt graag een kwalitatief goede en stijlvolle tas meegeven aan klanten, collega’s, beursbezoekers of andere relaties. Het is een functioneel aandenken, dat tegelijkertijd de naamsbekendheid van jouw bedrijf vergroot. Zeker als je kiest voor een tijdloos ontwerp in combinatie met jouw onmiskenbare logo. 

Jouw gepersonaliseerde draagtas is in slechts 5 stappen gerealiseerd:

1.    Kies het gewenste materiaal tas, het formaat, aantal en de soort opdruk;
2.    Bel of mail ons met deze informatie en wij voorzien je snel van een digitale proefdruk en offerte met de prijs en levertijd – natuurlijk denken wij met jou mee over het gewenste materiaal en de opdruk (binnenzijde, buitenzijde, zijkant, doe eens gek: onderkant!);
3.    Na akkoord op prijs en artwork bestellen wij jouw tassen en houden je op de hoogte van de levering;
4.    Levering op datum en adres naar wens;
5.    UITDELEN MAAR!
Papieren, canvas, stoffen of juten draagtassen?

Bij Eggink Verpakkingen staan wij voor hoge kwaliteit. Daarom kies je bij ons uit een ruim assortiment tassen van hoogwaardige materialen zoals verschillende soorten en diktes papier, stof, canvas, jute, maar ook bedrukte plastic tassen zijn nog mogelijk!

Hoe kies je de juiste tas voor jouw bedrijf, onderneming of doeleinde?

  • Hoe groot dient de tas te zijn? Wat moet erin? Breekbare, zware goederen in een papieren tas is niet zo’n goed idee, dan kun je beter plastic of een stoffen tas kiezen.
  • Wil je dat de tas hergebruikt wordt? Kies dan voor canvas, jute of een andere stoffen tas.
  • Spelen milieuoverwegingen nog mee? Herbruikbare tassen zijn duurzamer.
  • Wil je een luxe uitstraling met luxe materialen zoals een satijnen handvat of zoek je een duurzame keuze? Luxe papieren draagtassen van dik papier met een mooi satijnen handvat zou dan een goede optie zijn.

Daarnaast heb je keuze uit talloze extra opties:

  • Ga voor het gewenste handvat: papier (vlak, gevouwen of gedraaid), katoen, rond of satijn
  • Kies de kleur die bij jouw bedrijf past zoals wit, bruin, zwart en crème of een felle kleur
  • Profiteer van een snelle levertijd van ± 12 weken, inclusief proefdruk. Nog sneller? Informeer naar zeefdruk!
  • Minimale afname van 5.000 stuks bij vlakke handvatten en 3.000 stuks bij gedraaide handvattenOok kleine aantallen en/of snellere levering mogelijk

Zijn de minimale afnames te veel of heb je bedrukte tassen nodig op zeer korte termijn? Dan biedt zeefdruk dé oplossing! Wij bedrukken tassen uit onze voorraad door middel van zeefdruk met jouw gewenste opdruk. Je betaalt de tas en een toeslag per bedrukking.

Je ontvangt je gepersonaliseerde tassen binnen enkele weken en bent niet verbonden aan grote minimale afnames. Je kiest uit alle maten draagtassen die Eggink Verpakkingen ruim op voorraad heeft.

Draagtassen laten bedrukken bij Eggink Verpakkingen? Vraag een offerte aan

Ons team helpt jou graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies. Je kunt ook vrijblijvend een offerte op maat aanvragen via info@eggink-verpakkingen.nl.