Producten
Klaar om te knallen deze zomer?

Ben jij klaar voor het nieuwe zomerseizoen?

17-06-2022

Het is prachtig weer, het vakantiegeld is gestort, de vakanties komen eraan en we gaan een prachtige zomer tegemoet! Met deze blog helpen we je een eindje op weg om zomerklaar voor de dag te komen. We vertellen alles over onze vrolijke inpakpapieren, maar laten je ook zien hoe je de cadeaus snel en leuk kunt inpakken. 


Welk verpakkingsmateriaal heb je nodig om de zomer van 2022 in te knallen?

Bij de zomer denken wij aan zomers gekleurd inpakpapier, zoals het vrolijke cadeaupapier Birds and Flowers, het kleurrijke Summer Vibes of het felgekleurde dubbelzijdige inpakpapier Tropical leaves. Daar krijg je een instant zomergevoel van!

Zijn felle kleuren niet iets voor jouw winkel? Bekijk dan onze uitgebreide collectie inpakpapier. Via de handige filters aan de linkerkant kun je op kleur of thema filteren. Het voordeel van cadeaupapier met meerdere kleuren is dat er veel soorten krullint bij passen. Je hebt vast nog wat liggen wat je kunt gebruiken en anders is het bij Eggink verpakkingen zo bestelt!

Kleine cadeautjes verpak je in een handomdraai in een hip kadozakje. We hebben een superleuk assortiment zomerse cadeauzakjes met een leuke print, maar uiteraard hebben we ook unikleurige neutrale zakjes. Verpak de gekochte cadeaus in eigen bedrukte draagtassen om zo naamsbekendheid te creëren op straat! Heb je geen gepersonaliseerde draagtassen ingekocht vanwege alle onzekerheid? Informeer bij ons naar de mogelijkheden! Door middel van zeefdruk kunnen we je op korte termijn toch voorzien van bedrukte draagtassen.

En anders hebben wij ook felgekleurde papieren draagtassen in kleine aantallen in ons assortiment. Leuk het op met een naamsticker of een vrolijk hangkaartje en geef het zo mee aan je klant.Inpakken, hoe doen we dat ook alweer snel en leuk?

Nog even het inpakken opfrissen of zoek je nog meer inspiratie voor een geschikte cadeauverpakking? Lees onze blogs met tips & tricks nog eens door of bekijk onze YouTube-filmpjes voor de nodige portie inpakinspiratie! Ook op Instagram en Facebook delen we regelmatig de mooiste en de nieuwste artikelen op het gebied van inpakken en cadeau geven. Volg en like ons!Noodzakelijk en handig

Tot slot een reminder voor de noodzakelijke winkelbenodigdheden waar je écht niet zonder kunt:

 

Bij Eggink verpakkingen vind je alle verpakkingen onder één dak. Van inpakpapier en verschillende winkelbenodigdheden tot verzendverpakkingen voor online bestellingen. We hebben een uitgebreide collectie linten en stickers, maar ook verschillende verpakkingen voor het maken van cadeaupakketten, zoals vulmateriaal en folie.

We hopen dat je een ouderwets goede zomer zult draaien, aan je inpakmateriaal zal het niet liggen!

Veel succes en veel inpakplezier gewenst!