Producten

Papieren zakken bedrukken

Iets lekkers afhalen en de snacks vervolgens meenemen in mooie, bedrukte papieren snackzakken. Een goede eerste indruk bij jouw klant én gratis reclame op straat! Een subtiele maar doeltreffende manier om jouw bedrijf onder de aandacht te brengen.

Daarom transformeren wij bij Eggink verpakkingen gewone papieren zakken in krachtige marketingtools. Of je nu kiest voor een minimalistische logo of een levendig kleurenpalet… Wij zorgen ervoor dat jouw papieren zakken een verlengstuk worden van jouw merk.

Neem vrijblijvend contact op via info@eggink-verpakkingen.com of bel naar 0543-513365.


Papieren zakken bedrukken in jouw huisstijl met logo en naam

In onze snackzakken houd je jouw voedsel vers en smakelijk. Ze beschermen de snacks tegen lucht, vocht en andere factoren die de kwaliteit en hygiëne beïnvloeden. Daarnaast zorgen de papieren zakken er uiteraard voor dat jouw klanten hun eten eenvoudig mee naar huis nemen! 

Voor de horeca zijn snackzakken meer dan alleen een verpakking - ze zijn een deel van de klantbeleving. Bedrukte zakken worden namelijk gezien als een teken van kwaliteit en aandacht voor detail. Daarom creëren we bij Eggink verpakkingen de perfecte papieren snackzakken voor jouw zaak:

  1.  Kies jouw ideale snackzak
  2. Deel jouw unieke ontwerp met ons
  3. Selecteer jouw kleurenpalet
  4. Bekijk en beoordeel jouw gratis proefdruk
  5. Deel jouw feedback met ons
  6. Tevreden? Wij zorgen ervoor dat jouw bestelling op tijd klaar is


Bedrukte snackzakken nodig? Ontdek de mogelijkheden bij Eggink verpakkingen

  • Kies het formaat snackzak
  • Kies de gewenste kleuren
  • Profiteer van een snelle levertijd
  • Grote én kleine oplage mogelijk met een minimale afname van 15 doos a 10kg


Vraag een offerte aan

Bij Eggink verpakkingen staan we voor kwaliteit. Daarnaast bieden we talloze opties om tot het perfecte eindproduct te komen. Neem contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies. Of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via info@eggink-verpakkingen.nl.