Producten
Blog_Banner_44_Wat_kun_je_gebruiken_voor_Cadeaupaketten.jpg

Wat kun je allemaal gebruiken voor het maken van cadeaupakketten?

03-11-2022

Stel je hebt allemaal verschillende cadeaus gekocht, hoe verpak je dit dan tot één mooi geschenk? In deze blog nemen we je mee in de mogelijkheden van geschenkverpakkingen

Lees meer

Blog_Banner_11_Sluitzegels.jpg

Leuk: sluitzegels bij Eggink verpakkingen

18-10-2022

Bedacht en ontworpen door ons eigen creatieve team: deze functionele, maar vooral leuke sluitetiketten.

Nieuw aan dit assortiment toegevoegd; een leuke serie op gestreept kraft stickerpapier.

Lees meer

Sint pakt uit!

Zie ginds komt de stoomboot...

03-10-2022

Sinterklaas komt 18 november alweer met zijn stoomboot in Nederland aan 
Gelukzalige, zwaaiende kinderen op de kade, zie jij ze al staan?

Lees meer

Blog_Banner_15_rPet_Bakje.jpg

Ons nieuwe, 100% lekvrije, duurzame, ronde bakje!

05-07-2022

Wij hebben voor jou het perfecte bakje voor het verpakken van etenswaar als salades, olijven en fruit! Onze nieuwe rPET bakjes met deksel zijn glashelder, sluiten lekvrij af en zijn duurzaam geproduceerd. Kwalitatief hoogwaardige bakjes/cups voor een scherpe prijs.

Lees meer

Blog_Banner_08_veren.jpg

Wat kan je allemaal met decoratie veren doen?

21-06-2016

Decoratie veren zijn in vele kleuren leverbaar, maar wat kun je er eigenlijk allemaal mee doen? In deze blog geven wij je een aantal creatieve toepassingsmogelijkheden, want deze zijn eindeloos, creatief en verrassend!

Lees meer

Klaar om te knallen deze zomer?

Ben jij klaar voor het nieuwe zomerseizoen?

17-06-2022

Het is prachtig weer, het vakantiegeld is gestort, de vakanties komen eraan en we gaan een prachtige zomer tegemoet! Met deze blog helpen we je een eindje op weg om zomerklaar voor de dag te komen. We vertellen alles over onze vrolijke inpakpapieren, maar laten je ook zien hoe je de cadeaus snel en leuk kunt inpakken. 

Lees meer

Blog_Banner_14_HDPE.jpg

De verschillen tussen HDPE, LDPE en PP

Gewijzigd op 28-03-2022

Drie termen die veelvuldig gebruikt worden binnen de verpakkingswereld (en dus ook bij ons) zijn HDPE, LDPE en PP. Wat betekenen de afkortingen HDPE, LDPE en PP? Welke eigenschappen hebben deze verschillende soorten folie of plastic? En in welke verpakkingsmaterialen worden ze veel gebruikt? Lees alles over deze 3 types folie in onze korte blog.

Lees meer

Blog_Banner_06_Virtuele_Verkoop_Videobellen.jpg

De versnelde opmars van virtuele verkoop; van webshop tot videobellen

17-02-2022

De manier van verkoop bij Eggink Verpakkingen, maar waarschijnlijk bij veel meer bedrijven, is sterk veranderd sinds corona zijn intrede heeft gedaan in onze wereld. De verkoop via onze webshop ligt beduidend hoger en in onze showrooms veel lager, ondanks dat wij geopend mochten blijven als groothandel toen de detailhandel moest sluiten.

Lees meer

Cadeaus

Cadeaus duurzaam inpakken; wat zijn de mogelijkheden?

17-01-2021

Duurzaamheid, hergebruik, terugdringen van plastic, het zijn onderwerpen die afgelopen jaren veelvuldig besproken zijn in het nieuws, maar waarschijnlijk ook in je bedrijf.

Ook bij Eggink Verpakkingen wordt deze vraag gesteld, hoe kunnen wij met aandacht voor de natuur en onze planeet werken en omgaan met onze materialen?

Lees meer

01_Blog_Banner_Najaar.jpg

De Indian Summer vertalen naar je verpakkingsmateriaal, easy peasy met onze warme najaarscollectie!

06-09-2021

De zomervakantie is voorbij en het is wachten op de indian summer met haar heerlijk warme volle kleuren en natuurlijke tinten. De ideale tijd om je vrolijke, zomerse inpakpapier te verruilen voor de warme kleuren van het najaar.

In deze blog nemen we je mee door de najaarstrends in cadeaupapier en lint.

Lees meer

Blog_Banner_10_Feestje_Webshop_bestelling.jpg

Maak van jouw webshopbestelling een feestje!

18-05-2021

Online winkelen is niet meer weg te denken. Veel winkels hebben nu ook een webshop, maar bij online verkoop komen ook andere verpakkingen kijken. Hoe verzend je de bestelling veilig, maar toch representatief? De uitdaging die daaruit voortvloeit is welke maten dozen heb ik allemaal nodig en hoe wil ik dat mijn klant zijn bestelling ontvangt? Hoe laat ik een goede indruk achter met mijn verpakking? Wat heb ik allemaal nodig om mijn producten te beschermen? Hoe maak ik er een feestje van?!

Lees meer

Blog_Banner_09_Begin_een_Webhop.jpg

Je begint een webshop. Wat heb je nodig om een goede start te maken met je online winkel?

15-05-2021

Dit blog kun je gebruiken als een checklist wanneer je gaat starten met jouw online winkel. Want wat heb je nodig om jouw goederen schadevrij bij de klant te krijgen? En hoe kun je het je klanten zo makkelijk mogelijk maken om de artikelen eventueel ook weer schadevrij te retourneren? Welk formaat verzenddozen heb je nodig en moeten dit allemaal verschillende zijn? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen lees je in dit blog.  

Lees meer