Producten

Bedrukte cadeaubonnen

Cadeaubonnen zijn een krachtig hulpmiddel voor jouw organisatie om klantloyaliteit te stimuleren, nieuwe klanten aan te trekken en de verkoop te verhogen. Of je nu een winkel, restaurant, spa of een ander type bedrijf runt – met mooie cadeaubonnen creëer je een positieve impact op je bedrijf.

Bij Eggink Verpakkingen helpen we je om op maat gemaakte cadeaubonnen te creëren die jouw merk weerspiegelen, passend bij jouw huisstijl.

Neem vrijblijvend contact op via info@eggink-verpakkingen.com of bel naar 0543-513365.Leuk om te geven én te krijgen: cadeaubonnen in jouw huisstijl met logo en naam

Gepersonaliseerde cadeaubonnen zijn een mooie aanvulling op het drukwerk van jouw bedrijf, winkel of salon. Een eigen cadeaubon is professioneel, versterkt jouw merkidentiteit en verhoogt de omzet. Daarnaast kost een eigen cadeaubon ook minder tijd, doordat je minder zelf hoeft in te vullen en te controleren bij het inwisselen.

Vierkant, rond, rechthoekig of een aparte vorm, met of zonder envelop, FSC-karton, kraftpapier, hoogglans of fullcolour bedrukt? Het is allemaal mogelijk!

In zes stappen naar je eigen cadeaubon:

 1. Kies de gewenste vorm cadeaubon, het soort papier en de optie met of zonder envelop 
 2. Stuur ons jouw ontwerp (met naam of logo) toe of laat ons met jou mee denken!
 3. Kies de kleuren die je wilt gebruiken – 1, 2 of fullcolor, met of zonder envelop en de gewenste afwerking
 4. Ontvang gratis een digitale proefdruk ter beoordeling
 5. Geef aan wat je ervan vindt
 6. Tevreden? Dan ontvang je jouw bestelling binnen drie weken


Kies gedrukte cadeaubonnen die bij jou passen

Elk horecabedrijf, winkel of salon gebruikt cadeaubonnen. Het is voor klanten een leuke manier om een cadeau te geven én voor jou is het gegarandeerde omzet.

Cadeaubonnen kunnen nieuwe klanten aantrekken die anders misschien niet zouden komen. Dit kan leiden tot klantenbinding en herhaalaankopen. Tevens stimuleert een cadeaubon impulsaankopen; vaak wordt er meer uitgegeven dan de waarde van de bon. 

Redenen genoeg om vandaag nog jouw gepersonaliseerde cadeaubonnen bij Eggink verpakkingen te kopen!

 • Wij denken graag met je mee over het ontwerp; enkelzijdig, dubbelzijdig, gevouwen, met of zonder envelop, kleuren en tekst en de afwerking
 • Verschillende drukt
 • We denken ook graag mee over de verpakking van de cadeaubon; in een mooie gondeldoos met chique satijnlint of verpak je de bon in folie met speels krullint en een mooi etiket? Laat je door ons adviseren!
 • Alles onder 1 dak; wil je ook bijpassende stickers, zakjes, bedrukt lint, cadeaupapier? Wij kunnen voor jou een hele verpakkingslijn ontwerpen en laten maken

Ook kies je bij de gift vouchers nog uit de volgende opties:

 • Kies de gewenste kleuren voor de achtergrond en de opdruk (fullcolor is mogelijk!)
 • Profiteer van een snelle levertijd van 3 weken, inclusief digitale proefdruk
 • Grote én kleine oplage mogelijk met een minimale afname van 250 stuks


Vraag een offerte aan bij Eggink Verpakkingen

Bij Eggink Verpakkingen staan we voor uitstekende kwaliteit en een breed scala aan opties. Of je nu zoekt naar kleine of grote hoeveelheden, full colour bedrukkingen of een snelle levering. Neem contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies. Of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via info@eggink-verpakkingen.nl.