Producten

Inspiratie

Wat leuk dat je deze pagina bezoekt! Naast de (online) verkoop van onze artikelen vinden we het belangrijk om jou te adviseren, van informatie te voorzien en bovenal te inspireren.


Tips & Trucs   Blogs

Nieuwsberichten   Klantcases


Voor handige Tips & Trucs hebben we een pagina met foto's met uitleg
over bijvoorbeeld het maken van een eenvoudige veterstrik en geven we advies over hoe je o.a. een lastig artikel mooi kunt inpakken. Bezoek ook ons YouTube kanaal voor heel veel handige filmpjes met verrassende inpaktechnieken. Daarnaast laten we je op Instagram bijna dagelijks ons nieuwe assortiment zien en kun je hier nóg veel meer inspiratie opdoen!Nóg meer inspiratie lees je in onze online brochures! Hierin vind je een deel van ons assortiment, maar vooral ook veel voorbeelden en mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld bedrukte artikelen.

Onze
blogs zijn echt de moeite waard om eens door te nemen. Inspiratie vind je bij deze blogs in de informatie en onze adviezen die er te lezen zijn. Antwoorden op 'waarom zijn de verzendverpakkingen en met name de uitstraling zo waardevol?' en 'op basis waarvan maak ik de keuze tussen verschillende materialen?' zullen je inspireren en bewuster te maken van belangrijke zaken rondom verpakkingen.

Op de hoogte blijven van acties, trends en de leukste tips & trucs?

Eggink verpakkingen is ook te vinden op Facebook, Instagram, TikTok en YouTube. Voor leuke acties, nieuwe artikelen en scherpe aanbiedingen schrijf je je in voor de nieuwsbrief.

Instagram   Youtube kanaal

Pinterest   Tiktok


Met meer dan 65 jaar ervaring, onze creatieve mensen en de diversiteit van onze artikelen willen we je graag adviseren en laten zien wat de mogelijkheden van Eggink verpakkingen zijn!