Producten

Inspiratie

Wat leuk dat je deze pagina bezoekt! Naast de (online) verkoop van onze artikelen vinden we het belangrijk om jou
te adviseren, van informatie te voorzien en bovenal te inspireren.
Op de pagina workshops vind je informatie over onze workshops 'Creatief Verpakken'. Wij organiseren voor jou
en je collega('s) een avond waarbij verschillende inpaktechnieken aan bod komen. Natuurlijk is er ook meteen gelegenheid
om advies op maat te vragen en onze showroom te bekijken. Onze showroom is voorzien van een groot deel van ons assortiment en prachtige presentaties met de nieuwste artikelen!

Voor superhandige Tips & Trucs hebben we een pagina met foto's en filmpjes met uitleg
over bijvoorbeeld het maken
van een eenvoudige veterstrik en geven we advies over hoe je o.a. een lastig artikel mooi kunt inpakken.


Nóg meer inspiratie lees je in onze online brochures! Hierin vind je een deel van ons assortiment, maar vooral ook veel voorbeelden en mogelijkheden op het gebied van bijvoorbeeld bedrukte artikelen.

Onze
blogs zijn echt de moeite waard om eens door te nemen. Inspiratie vind je bij deze blogs in de informatie en onze adviezen die er te lezen zijn. Antwoorden op 'Waarom zijn de verzendverpakkingen en met name de uitstraling zo waardevol?' en 'Op basis waarvan maak ik de keuze tussen verschillende materialen?' zullen je inspireren en bewuster te maken van belangrijke zaken rondom 'verpakkingen'.

Op de hoogte blijven van acties, trends en de leukste tips & trucs?

Eggink verpakkingen is ook te vinden op Facebook en YouTube. Voor leuke acties, nieuwe artikelen en scherpe aanbiedingen schrijf je je in voor de nieuwsbrief.


Met meer dan 60 jaar ervaring, onze creatieve mensen en de diversiteit van onze artikelen willen we je graag adviseren en laten zien wat de mogelijkheden van Eggink verpakkingen zijn!