Producten

Over Eggink verpakkingen

Eggink verpakkingen is al sinds 1956 dé specialist op het gebied van verpakkingen voor de industriële, detail en food branche. Vanuit een klein familiebedrijf is Eggink uitgegroeid tot een onderneming met vestigingen in Enschede en Winterswijk. Onze collega's van de afdeling verkoop werken vaak al vele jaren bij ons en kunnen je, door deze ervaring en ons uitgebreide netwerk van leveranciers, voorzien van een professioneel advies bij de aanschaf van de juiste verpakkingsmaterialen.

Beide vestigingen zijn voorzien van een groot magazijn, hierdoor kunnen wij zeer groot aantal artikelen uit voorraad leveren en de levertijden kort zijn. Met een eigen bezorgdienst in Twente en de Achterhoek kunnen de artikelen op vaste dagen afgeleverd worden. Om klanten buiten deze regio's goed en snel te kunnen bedienen verzenden wij bijna dagelijks bestellingen via een pakketdienst.

Wij richten ons met de onze producten en dienstverlening op een drietal verschillende sectoren, te weten de detailhandel, de food industrie en de industriële verpakkingen.