Producten

Service

Ben je op zoek naar hoogwaardige en/of gepersonaliseerde verpakkingsoplossingen voor jouw bedrijf? Zoek niet verder! Bij Eggink verpakkingen begrijpen we dat de juiste verpakking niet alleen functioneel moet zijn en veiligheid moet waarborgen, maar dat het ook het visitekaartje van je bedrijf is. Een goede, mooie verpakking versterkt jouw merkidentiteit en laat een blijvende indruk achter bij jouw klanten.

Met jarenlange ervaring en een vast en stabiel team van verpakkingsexperts, zijn we er trots op om de ideale partner te zijn van al je verpakkingsbehoeften.


Eggink verpakkingen heeft drie expertises binnen het bedrijf:

  • Verpakkingen voor de detailhandel; van inpakpapier, krullint, zijdevloei tot webshopverzenddozen, papieren- en plastic draagtassen. Onbedrukt én bedrukt. In de detailhandel draait alles om het maken van een blijvende indruk op je klanten. Door middel van een functionele, maar vooral ook aantrekkelijke (cadeau)verpakking aan te bieden versterk je jouw merkidentiteit. Onze experts op gebied van retail begrijpen dit en denken graag met jou mee om het visitekaartje van je bedrijf nóg aantrekkelijker te maken.


  • Foodverpakkingen; voor maaltijden, snacks en andere foodproducten is het van grootste belang dat dit hygiënisch, voedselveilig en aantrekkelijk wordt gepresenteerd en verpakt. Onze foodverpakkingen voldoen aan alle normen qua hygiëne en functionaliteit en waar mogelijk ziet het er ook nog aantrekkelijk uit. Of je nu op zoek bent naar wegwerpverpakkingen, disposables, duurzame foodverpakkingen, ersatzpapier of andere maaltijdverpakkingen; wij hebben het!


  • Industriële verpakkingen; efficiëntie, veiligheid en functionaliteit staan centraal bij onze industriële verpakkingen. Onze industriële verpakkingen zijn speciaal gemaakt om jouw logistieke processen te stroomlijnen en producten veilig te vervoeren, verpakken en op te slaan. Van beschermende verpakkingsmaterialen, zoals luchtkussenfolie, vouwdozen, wikkelfolie tot producten om te stabiliseren en om te snoeren; Eggink verpakkingen Industrie heeft het allemaal.


Wat onderscheidt ons van de concurrentie?

  • Ervaring en expertise
  • Maatwerk
  • Uitstekende klantenservice

Onze medewerkers werken vaak al jarenlang bij Eggink verpakkingen en we hebben daardoor een schat aan ervaring in huis. In de meer dan 65 jaar dat Eggink verpakkingen inmiddels bestaat hebben we een betrouwbaar netwerk van leveranciers en loyale klanten opgebouwd. Onze expertise en kennis gecombineerd met deze leveranciers en klanten, maakt dat wij voor ieder verpakkingsprobleem snel een oplossing weten te vinden.

Bij Eggink verpakkingen geloven we in het leveren van verpakkingen die perfect aansluiten bij jouw producten en merk. Ons team van verkopers, grafisch ontwerpers en inkopers werken nauw met jou samen om de beste én mooiste verpakkingsoplossing te vinden of te maken die jouw producten onderscheiden van de concurrentie. Met en zonder personalisatie.

We hebben geen speciale afdeling klantenservice, maar ons binnendienstteam handelt vragen en opmerkingen telefonisch en per e-mail af. De kans is groot dat je vaak dezelfde namen hoort en ziet, want bij Eggink verpakkingen kennen we weinig verloop. Wij staan klaar om je te helpen bij al je vragen en verpakkingsbehoeften. We nemen de tijd voor je en doen ons best je te voorzien van de best mogelijke oplossing.

Bij Eggink verpakkingen gaat het verder dan alleen verpakkingen. We streven ernaar om jouw betrouwbare partner te zijn in groei en succes. Ontdek vandaag nog ons uitgebreide assortiment en laat ons jou helpen en adviseren rondom ieder verpakkingsvraagstuk.

 

Eggink verpakkingen afdeling Food

Alex, Edwin, Mariët en Eric zijn onze specialisten op het gebied van allerhande foodverpakkingen. 

Contactgegevens: Bentrotstraat 44-54 7531 AB Enschede
T: +31 (0)53-4352725
E: food@eggink-verpakkingen.com
Openingstijden showroom: ma t/m vrij 8.30 – 12.30 uur
Vertegenwoordigers: Alex, Edwin en Eric

KvK 09104707 

IBAN NL61 ABNA 0824 2600 66 

BTW NL 8075 90 563 B01

 

Eggink verpakkingen afdeling Industrie

Gérald, Mark en Robert zijn onze specialisten op het gebied van allerhande industriële verpakkingen.
Contactgegevens: Ambachtsstraat 32  7102 DW Winterswijk
T: +31 (0)543-491321
E: industrie@eggink-verpakkingen.com
Openingstijden showroom: ma t/m vrij 8.00 – 17.00 uur
Vertegenwoordigers: Edwin, Mark en Robert

KvK 09104707 

IBAN NL61 ABNA 0824 2600 66 

BTW NL 8075 90 563 B01

 

Eggink verpakkingen afdeling Retail

Debbie, Ria, Marja, Marjan, Geralien en Kerstin zijn onze specialisten op het gebied van allerhande verpakkingen voor de retailsector.
Contactgegevens: Ambachtsstraat 32 7102 DW Winterswijk
T: +31 (0)543-513365
E: retail@eggink-verpakkingen.com
Openingstijden showroom: ma t/m vrij 8.00 – 12.30 uur
Vertegenwoordigers: Edwin en Marjan

KvK 09104707 

IBAN NL61 ABNA 0824 2600 66 

BTW NL 8075 90 563 B01