Producten

Bedrukt inpakpapier

Een cadeau ontvangen is altijd fijn, maar het cadeau ontvangen  verpakt in bedrukt inpakpapier maakt het nét iets specialer.  Het is een slimme én creatieve manier om jouw organisatie onder de aandacht te brengen. Maak bijvoorbeeld gebruik van het logo of creëer een herkenbaar dessin, passend bij jouw huisstijl. Welke keuzes je ook maakt: cadeaus geven of versturen in eigen ontworpen inpakpapier resulteert in een positieve beleving van jouw merk. En wij helpen jou graag! 

Neem vrijblijvend contact op via info@eggink-verpakkingen.com of bel naar 0543-513365.


Inpakpapier bedrukken én personaliseren voor jouw organisatie

Kies bij Eggink Verpakkingen uit een ruim assortiment inpakpapier, zoals cadeaupapier, inpakfolie en zijdevloei. Op die manier vind je altijd een rol inpakpapier, die jouw producten een beetje extra geven.

Jouw gepersonaliseerde inpakpapier is in slechts 7 stappen gerealiseerd:

  1. Kies het soort papier dat je wil gebruiken
  2. Selecteer het gewenste breedte
  3. Stuur ons jouw design toe waarmee jij het papier wil bedrukken of laat een ontwerp maken door onze grafisch vormgever
  4. Kies de gewenste kleuren
  5. Ontvang een digitale proefdruk ter beoordeling
  6. Geef aan wat je ervan vindt
  7. Tevreden? Dan ontvang je jouw bestelling vanaf 6 weken. 


Ontvang cadeaupapier op rol met je eigen logo of design!

Bij Eggink Verpakkingen garanderen wij hoge kwaliteit. Je kiest uit een ruim assortiment cadeaupapier van hoogwaardige materialen. Denk aan luxe cadeaupapier, tijdloos kraftpapier of chic zijdevloei. Maar ook voor duurzame materialen ben je bij ons aan het juiste adres: onze duurzame collectie is vervaardigd van suikerbiet en graspapier. 

Daarnaast heb je keuze uit talloze extra opties:

  • Full colour bedrukking is mogelijk
  • Profiteer van een snelle levertijd vanaf 6 weken
  • Grote én kleine oplage mogelijk met een minimale afname van 20 rollen


Klantcase: Sylt Lifestyle

Willeke van Sylt lifestyle legt de lat hoog als het gaat om haar winkel. Het assortiment bestaat veelal uit de bekendere merken, collecties worden met regelmaat vernieuwd en de presentatie van haar assortiment is altijd netjes en verzorgd. Wordt er iets verkocht, dan wordt het mooi ingepakt in het nieuw bedrukte cadeaupapier en meegegeven in een gepersonaliseerde draagtas.  

Lees hier de klantcase!


Grote én kleine oplagen mogelijk

Soms wil je niet zo veel afnemen of heb je bedrukt inpakpapier nodig op zeer korte termijn… Ook in deze situaties biedt Eggink Verpakkingen de oplossing. Voor bestellingen met dergelijke wensen drukken wij inpakpapier uit onze voorraad met een speciale zeefdruktechniek. Je betaalt voor de rol en een kleine toeslag per bedrukking.

Inpakpapier laten bedrukken bij Eggink Verpakkingen? Wij gaan graag voor jou aan de slag! Neem contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies. Of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via info@eggink-verpakkingen.nl.