Producten
Blog_Banner_10_Feestje_Webshop_bestelling.jpg

Maak van jouw webshopbestelling een feestje!

18-05-2021

Online winkelen is niet meer weg te denken. Veel winkels hebben nu ook een webshop, maar bij online verkoop komen ook andere verpakkingen kijken. Hoe verzend je de bestelling veilig, maar toch representatief? De uitdaging die daaruit voortvloeit is welke maten dozen heb ik allemaal nodig en hoe wil ik dat mijn klant zijn bestelling ontvangt? Hoe laat ik een goede indruk achter met mijn verpakking? Wat heb ik allemaal nodig om mijn producten te beschermen? Hoe maak ik er een feestje van?!

Bestellingen inpakken

Je product mag niet te los of te strak in een doos zitten. Als het te los zit, is de kans groot dat je bestelling tijdens het transport alle kanten op kan bewegen, wat kan resulteren in het beschadigen van een product. Als de doos te strak om de bestelling zit, kan je er geen beschermmaterialen bij toevoegen. Het formaat van de verzenddoos is daarom heel belangrijk. Wij, Eggink Verpakkingen, hebben een uitgebreid assortiment aan dozen en beschermmateriaal om jouw producten op een handige, snelle en vooral mooie manier te versturen. Denk aan bijvoorbeeld webshopdozen, brievenbusdozen, verzendzakken, luchtkussenenveloppen en speedbox dozen.

Onze speedboxen lichten we graag even uit, want met deze dozen bespaar je niet alleen tijd, maar ook materiaal! De voordelen van onze speedboxen:

 • Bespaar tijd dankzij de snelle uitvouwmethode
 • Zelfklevende sluiting
 • Bespaar op kosten
 • Dubbele, extra stevige bodem
 • Openscheurperforatie, handig voor de klant
 • In verschillende maten leverbaar, zodat er altijd een geschikt formaat voor jouw bestelling is
 • Scherp geprijsd
 • In kleine aantallen te bestellen, zodat je meerdere maten op voorraad kunt nemen

Hoe kan ik mijn producten beschermen?

Naast het kiezen van het juiste formaat doos en het er mooi uit laten zien van je verpakkingen, is het ook belangrijk om je producten goed te beschermen tijdens het transport. Uiteindelijk wil niemand een boze klant aan de telefoon hebben omdat hij/zij een kapot of defect product in huis heeft ontvangen. Wij bieden verschillende oplossingen aan. Je hebt de keuze uit een luchtkussenfolie of zijdevloei in een kleurtje, maar je kan ook voor een naturel kleur gaan! Sluit het zijdevloei door gebruik te maken van onze leuke etiketten met standaard teksten zoals ‘Bedankt voor je bestelling’ of ‘Pretty things inside’, óf kies ervoor om je eigen gepersonaliseerde etiketten te laten bedrukken. Gebruik één van deze producten om de bestelde artikelen goed te beschermen en in perfecte staat te leveren aan je klanten. Finishing touch

Verzendkaart

Maak je webshoppakket net wat persoonlijker met een verzendkaart of een bedankkaart met een leuke persoonlijke boodschap erop. Bedank je klanten voor hun bestelling, wens ze veel succes of  zeg gewoon ‘hallo’.Sluitlabels

Maak gebruik van onze feestelijke sluitlabels om je webshop- of brievenbusdoosje veilig af te sluiten voor verzending. Onze sluitlabels kunnen op maat gemaakt worden naar eigen ontwerp. Maak je label compleet door je eigen logo of tekst erop te laten bedrukken.

Feestelijk geheel

In deze blog heb je verschillende opties gezien voor het verpakken van webshopbestellingen of webshopcadeaus. De gebruikte verpakkingsmaterialen, zoals onze zwarte brievenbusdoosjes, verzendkaarten en sluitlabels passen uitstekend bij elkaar. We hebben een hele lijn ontworpen in deze stijl, variërend van cadeaubonnen, sluitlabels en verzendkaarten tot zijdevloei, hangkaartjes en gelegenheidsetiketten. Bekijk het allemaal op onze website en mix en match erop los en creëer zo je eigen herkenbare stijl!

Pak nu een brievenbusdoos in met ons! Wij maken in deze video gebruik van zijdevloei, etiketten, linten, inpakpapier, verzendkaarten, sluitzegels en veel meer!


Hieronder volgen een aantal tips hoe je brievenbusdoosjes gemakkelijk kunt personaliseren:

 • Kies het juiste formaat brievenbusdoosje en vouw deze in elkaar.
 • Verpak je producten in (bedrukt) zijdevloei en sluit deze met een leuk etiket, voeg een bedankkaart toe en sluit het doosje.
 • Plak het brievenbuspakketje dicht met een van onze vele sluitzegels voor veilige verzending.
 • Zorg dat je eigen logo zichtbaar is op het pakket. Het is belangrijk om op iedere bestelling je naam te plakken. Gebruik hier bijvoorbeeld gepersonaliseerde etiketten voor.
 • Combineer je naametiket met een neutraal etiket, zoals ons hartetiket of vlinderetiket in dezelfde kleurstelling.
 • Houd genoeg ruimte over voor het adres- en verzendetiket.


Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden om je eigen gepersonaliseerde dozen, etiketten, zijdevloei of verzendkaarten te bedrukken? Neem dan contact met ons op! Klik hier om naar de contactpagina te gaan.