Producten

Verpakkingen bedrukken

De verpakking van het product is het eerste wat jouw klant in handen heeft en daarmee een belangrijke reclamedrager voor jouw organisatie. Mits de verpakking is voorzien van een hoogwaardige, herkenbare stijl! Door verpakkingen te laten bedrukken en personaliseren, zorg je voor een eerste, positieve indruk én realiseer je een uniforme merkbeleving. Een krachtige uniforme uitstraling draagt bij aan een betere naams- en merkbekendheid.

Hoogwaardige verpakkingen verhogen de productwaarde. Een mooie verpakking zorgt immers voor een goed gevoel bij de klant en geeft vertrouwen in het product! Daarom kies je bij Eggink verpakkingen uit een ruim assortiment verpakkingsmaterialen, volledig af te stemmen op de look-and-feel van jouw merk of organisatie. Ontdek de mogelijkheden online of neem direct contact op voor persoonlijk advies!

Neem vrijblijvend contact op via info@eggink-verpakkingen.com of bel naar 0543-513365.

 

Verpakkingen laten bedrukken én personaliseren voor jouw merk of organisatie

Eggink verpakkingen biedt een ruim assortiment verpakkingsmaterialen. Denk bijvoorbeeld aan bedrukte tassen van verschillende materialen, verzenddozen in allerlei formaten en uniek cadeaupapier- en zijdevloei met jouw logo erop. Al deze verpakkingsmaterialen zorgen samen voor een perfecte merkbeleving, die je klanten zeker waarderen.

Jouw gepersonaliseerde verpakkingen zijn in slechts 7 stappen gerealiseerd:

 1. Kies het soort verpakking dat je wil gebruiken
 2. Selecteer het gewenste formaat/grootte
 3. Stuur ons jouw ontwerp toe waarmee jij je verpakking wil bedrukken
 4. Kies met ons de beste druktechniek en de gewenste kleuren
 5. Ontvang indien mogelijk proefdruk ter beoordeling
 6. Geef aan wat je ervan vindt
 7. Tevreden? Dan ontvang je jouw bestelling binnen de snelst mogelijke levertijd

 

Kies uit talloze producten in grote én kleine oplagen

Ons ruime assortiment verpakkingen -vol tijdloze, hoogwaardige en duurzame producten- voorziet je in alles wat je nodig hebt binnen de gehele productieketen en/of verkoopproces. Van dozen, inpakpapier en draagtassen tot cadeaulinten, kaartjes en tape. En denk niet alleen aan een goede merkbeleving, maar ook aan de veiligheid tijdens het transport, ruimtebesparing bij de opslag en de bescherming van je producten.

 • Alle verpakkingsmaterialen kun je laten bedrukken
 • Kies uit talloze druktechnieken, zoals zeefdruk, digitale druk of machinale cliché- of sleevedruk
 • Full colour bedrukking is mogelijk door middel van digitale druk
 • Grote én kleine oplages mogelijk


Vraag een offerte aan bij Eggink verpakkingen

Wij gaan graag voor jou aan de slag! Neem contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies. Of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via info@eggink-verpakkingen.com.