Producten

Bedrukt vetvrij papier

Met bedrukt vetvrij papier of ersatz papier, zoals kaaspapier, visvellen of hamburgervellen verpak je jouw etenswaren op een beschermende én creatieve manier. Van kaas, vis en sandwiches tot alle soorten gebak. Het vetvrije papier behoudt de versheid van je producten, is bestand tegen vetten en oliën en zorgt voor een unieke ervaring bij de klant. Vooral als het papier op een mooie manier is bedrukt! Bij Eggink verpakkingen laat je hoogwaardig vetvrij papier snel bedrukken voor een positieve, eerste indruk.

Kies uit diverse formaten papier, bepaal zelf het ontwerp, kies de gewenste ondergrond- als opdrukkleuren en krijg jouw bestelling in slechts 6 weken. Meer weten over de mogelijkheden? Doe inspiratie bij ons op of vraag direct vrijblijvend advies aan bij Eggink verpakkingen.

Neem vrijblijvend contact op via info@eggink-verpakkingen.com of bel naar 0543-513365.Bedrukt vetvrij papier voor in de horeca, in de winkel of op de markt

Ersatzpapier is niet alleen functioneel… Als je je vetvrije papier namelijk laat bedrukken, dan breng je jouw organisatie op een slimme en creatieve manier onder de aandacht bij je klanten. Kies voor een logo, een herkenbaar dessin of iets dat past bij jouw huisstijl om een positieve beleving van jouw merk te realiseren. Kortom, een krachtig marketinginstrument om…

  •  je merkidentiteit te versterken
  • een blijvende indruk te maken op klanten
  •  jouw producten op een unieke manier te presenteren


Bij Eggink verpakkingen kies je uit een breed assortiment vetvrij papier. Of je nu zoekt naar iets voor de horeca of iets speciaals zoals kaaspapier, visvellen of zelfs bedrukte vetvrije placemats of onderleggers… wij hebben het allemaal. En het beste deel? Je personaliseert het best eenvoudig met jouw eigen logo of naam. Het proces gaat als volgt:

  1. Kies het formaat vetvrij papier
  2. Stuur ons jouw design toe of laat een ontwerp door ons maken
  3. Kies de gewenste kleuren
  4. Ontvang een digitale proefdruk ter beoordeling
  5. Geef aan wat je ervan vindt Tevreden? Dan ontvang je jouw bestelling vanaf 6 weken.

Vraag een offerte aan bij Eggink verpakkingen

Bij Eggink verpakkingen garanderen we hoge kwaliteit en bieden we talloze extra opties. Of je nu een grote of kleine oplage nodig hebt, full colour bedrukking wilt of een snelle levertijd nodig hebt: wij regelen het voor je!

Neem contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies. Of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via info@eggink-verpakkingen.nl.