Producten

Bedrukte (verzend)dozen

Laat dozen bedrukken met jouw eigen logo, ontwerp of huisstijl. Op die manier breng je jouw bedrijf op een slimme manier onder de aandacht. Klanten ontvangen jouw producten in passende, gepersonaliseerde dozen en dat resulteert in een positieve beleving van jouw merk. Bij Eggink Verpakkingen kies je de maten en bedrukkingen in kleuren die bij jou passen.

Kies uit een ruim assortiment dozen – in allerlei maten en vormen en met verschillende sluitingsmogelijkheden. Grote of kleine oplage nodig of hoop je jouw bestelling zo snel mogelijk te ontvangen? Dat is allemaal mogelijk bij Eggink Verpakkingen. Laat je inspireren!

Neem vrijblijvend contact op via info@eggink-verpakkingen.com of bel naar 0543-513365.
Bedrukte dozen op maat met jouw logo, huisstijl of ontwerp

Kies bij Eggink Verpakkingen uit verschillende dozen, verkrijgbaar in alle maten – van Amerikaanse vouwdozen, pakketdozen, verhuisdozen en autolockdozen tot voedselverpakkingen. Op die manier vind je altijd een doos die passend is voor jouw producten, om deze onbeschadigd en met minimale milieubelasting te vervoeren.

Jouw gepersonaliseerde dozen zijn in slechts 7 stappen gerealiseerd:

  1. Kies het soort doos dat je wil gebruiken
  2. Selecteer het gewenste formaat
  3. Stuur ons jouw ontwerp toe waarmee jij de dozen wil bedrukken
  4. Kies de druktechniek en de gewenste kleuren
  5. Ontvang een proefdruk ter beoordeling
  6. Geef aan wat je ervan vindt
  7. Tevreden? Dan bestellen wij de dozen voor je!

Een gepersonaliseerde (verzend)doos valt direct op! 

Bij Eggink Verpakkingen staan wij voor hoge kwaliteit. Daarom kies je bij ons uit een ruim assortiment dozen van hoogwaardige materialen. 

Daarnaast heb je keuze uit talloze extra opties:


Plaats jouw boodschap op (verzend)dozen

Wil je een missie onder de aandacht brengen, is er een speciale actie waarvan je klanten op de hoogte wil stellen of wil je namens de organisatie een mooie boodschap overbrengen? Door de (verzend)dozen te bedrukken, zet je deze boodschap extra kracht bij.

Benieuwd naar de mogelijkheden wat betreft druktechnieken, kleuren en design? Wij gaan graag met jou in gesprek voor advies op maat!

Dozen laten bedrukken bij Eggink Verpakkingen? Vraag een offerte aan!

Ons team helpt jou graag verder! Neem contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies. Je kunt ook vrijblijvend een offerte op maat aanvragen via info@eggink-verpakkingen.nl