Producten
01_Blog_Banner_Najaar.jpg

De Indian Summer vertalen naar je verpakkingsmateriaal, easy peasy met onze warme najaarscollectie!

06-09-2021

De zomervakantie is voorbij en het is wachten op de indian summer met haar heerlijk warme volle kleuren en natuurlijke tinten. De ideale tijd om je vrolijke, zomerse inpakpapier te verruilen voor de warme kleuren van het najaar.

In deze blog nemen we je mee door de najaarstrends in cadeaupapier en lint.

Warme kleuren

De kleuren terra en okergeel gecombineerd met mosgroen en bordeaux blijven populaire kleuren voor najaarspapier en lint. We zien dit veel terug in de nieuwe collecties van onze papierleveranciers.Ook zien we dit najaar veel bonte botanische bloemenprints in warme en donkere kleuren, zoals Winter Leaves in mosgroen en bordeaux en Golden Field met prachtige gouden accenten.

Een combinatie van bloemen met dieren is ook populair, zoals in Birds and Flowers, maar ook Birdy Blossom op kraft.

Nieuw stoflint

Prachtig te combineren met de nieuwe kleuren stoflint, zoals het zachte aaibare lint Velvety. Verkrijgbaar in een prachtig kleurenpalet van maar liefst 6 kleuren.

Daarnaast zien we ook in het stoflint warme najaarskleuren met metallic gouden botanische prints voorbij komen, zoals op lint Berie en Foglie. Prachtig te combineren op warm unikleurig papier voor een eigentijdse twist aan je cadeauverpakking.Nieuw krullint

Ook het assortiment krullint is uitgebreid met nieuwe kleuren en nieuwe soorten. Heb je ons GEM-krullint al gezien? Prachtig krullint met een luxe uitstraling door olieachtige kleurenverloop. Ook het holografische krullint is nieuw. Allemaal felle kleurtjes, waardoor er altijd een geschikte kleur past bij jouw cadeaupapier! Probeer het eens uit!

Ook het normale en metallic krullinten assortiment is uitgebreid met nieuwe kleuren, zoals smaragdgroen, taupe, espresso, metallic rosé en metallic terra.

Combineer het krullint met een deco-hanger, zoals een houten hartje of een bedrukt label uit ons eigen assortiment, voor net dat beetje extra op je cadeauverpakking.Het najaar van 2021 draait vooral om warme volle kleuren in combinatie met een vleugje flora en fauna.

Veel inpakplezier gewenst!

Meer inspiratie?

 Volg ons op social media voor sneak peeks van nieuwe collecties, tips, trucs en inpakfilmpjes.