Producten

Vloeipapier bedrukken

Met vloeipapier (ook wel bekend als zijdevloei, zijde-, verpakkings- of tissuepapier) verpak je jouw kwetsbare producten in verzenddozen op een beschermende en unieke manier. Het papier voorkomt namelijk dat producten beschadigen tijdens het transport en vergroot tegelijkertijd de uitpakbelevenis van de ontvanger. Daarnaast is zijdevloei ook geschikt als alternatief voor cadeaupapier. Zeker als het papier in jouw huisstijl is gepersonaliseerd. Bij Eggink Verpakkingen laat je hoogwaardig vloeipapier snel én mooi bedrukken voor een verzorgende, eerste indruk.

Je kiest uit diverse formaten vloeipapier, bijvoorbeeld op vel of op rol, bedenkt zelf het ontwerp, bepaalt zowel de ondergrond- als opdrukkleuren en ontvangt het bedrukte vloeipapier in slechts een aantal weken. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Laat je inspireren op onze website of vraag direct vrijblijvend advies aan bij Eggink Verpakkingen.

Neem vrijblijvend contact op via info@eggink-verpakkingen.com of bel naar 0543-513365.
De beschermende werking van bedrukt vloeipapier

Vloeipapier is dun in uitvoering, maar krachtig in werking! Je verpakt kwetsbare producten eenvoudig of vult lege ruimtes in verzenddozen op voor maximale bescherming tegen krassen, stoten en vallen. Denk aan breekbare producten gemaakt van glas, porselein of keramiek. Maar ook aan textiele producten -zoals kleding- die gevoelig zijn voor gaten, scheuren en haken. Is je product niet kwetsbaar gedurende het vervoeren? Dan fungeert vloeipapier uitstekend als gepersonaliseerd inpakpapier! 

  • Bescherming tegen krassen, stoten en vallen
  • Unieke uitpakbeleving voor de ontvanger
  • Verzorgde presentatie van de bezorging
  • Versterking van je merkbeleving


Het laten bedrukken realiseren we in slechts 6 stappen: 

1. Bepaal welk formaat (of formaten) vloeipapier je nodig hebt; op vel of op rol
2. Stuur ons jouw ontwerp (naam of logo) toe waarmee jij het papier wil bedrukken
3. Bepaal welke kleuren je wil gebruiken – 1, 2 of fullcolor
4. Ontvang een gratis digitale proefdruk ter beoordeling
5. Geef aan wat je ervan vindt
6. Tevreden? Dan ontvang je jouw bestelling binnen enkele weken


Kies voor vloeipapier in jouw huisstijl, met eigen logo of naam

Bij Eggink garanderen wij hoge kwaliteit verpakkingsmaterialen. Daarom zijn onze vloeipapieren luxueus en uitermate geschikt voor het presenteren en vervoeren van producten in verzenddozen. 
Vloeipapier wordt bedrukt door middel van een speciaal voor jou gemaakt cliché of sleeve; dit is afhankelijk van de gewenste bedrukking. 

Daarnaast heb je keuze uit meerdere opties:

  • Vloeipapier wordt geleverd als vellen of op rol
  • Kies de gewenste kleuren voor de ondergrond en als opdruk (fullcolor is mogelijk!)
  • Profiteer van een snelle levertijd van 6- weken, inclusief digitale proefdruk
  • Grote én kleine oplage mogelijk met een minimale afname van 100kg


Vraag een offerte aan bij Eggink Verpakkingen

Wij gaan graag voor jou aan de slag! Neem contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies. Of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via info@eggink-verpakkingen.com.