Producten
Header_blog_Etiketten.jpg

De veelzijdigheid van etiketten, stickers en labels

Een cadeau pak je in met inpakpapier waarna je het kunt opleuken door het te versieren met linten. Met een etiket geef je het geschenk vervolgens de finishing touch én een boodschap mee. Dat maakt een etiket niet alleen een blikvanger maar ook functioneel wanneer je het voorziet van een logo en adresgegevens of een wens wil overbrengen.

Lees meer

Header_blog_PP-v2.png

PP zakken, Kruisbodemzakken, Blokbodem zakken, wat is nu eigenlijk het verschil?

Je hebt je assortiment uitgezocht en nu ben je op zoek naar de juiste verpakking waarin je product goed tot zijn recht komt. Op het internet vind je al gauw diverse soorten zakken.

Lees meer

Cadeaupakketten

Cadeaupakketten; kant-en-klare pakketten bestaande uit inpakpapier en bijpassende versieringen

Hoe stel je, vanaf het beeldscherm van je pc, laptop of mobiele telefoon, een combi samen van bijpassende geschenkartikelen? Dat doen wij nu voor je, online in onze webshop.

Lees meer

Header_blog_Huisstijl_verpakkingsmateriaal.jpg

Hoe kan ik met mijn verpakkingsmateriaal een eigen huisstijl creëren?

Door het vraag-en-aanbodspel heb je als zelfstandig ondernemer te maken met concurrentie zoals concullega’s, outlets en discounters, bekende winkelketens en natuurlijk de vele webshops. Het is belangrijk om je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Dit doe je door bijvoorbeeld in te zetten op kwaliteit en service, maar je kunt je ook positief onderscheiden en herkenbaar maken door gebruik van verpakkingsmateriaal.

Lees meer

Header_Blog_Corona_anderhalvemetersamenleving.jpg

De anderhalvemetersamenleving in jouw winkel

Sinds begin maart het coronavirus ook in Nederland is uitgebroken leven we in een gekke tijd van onzekerheid, afstand houden, thuiswerken, veel handen wassen en desinfecteren.

Lees meer

Header_blog_webshop_verzending.jpg

Ik heb een webshop, maar hoe pak ik een cadeau leuk in?

In een tijd waarin webshops de consument voorzien van gemak, snelheid en een groot assortiment, wordt er ook van de webshop verwacht dat het gekochte artikel leuk ingepakt kan worden, zodat het na ontvangst gelijk meegenomen kan worden naar de verjaardag of het feestje.


Lees meer

blog-header.png

Bedrukte koffiebekers, zo (s)maak je het verschil!

Je begint je dag op kantoor met een goede bak koffie. Je neemt het bekertje mee naar je werkplek en gaat verder met het moeilijke vraagstuk van gisteren. Waar haal ik nou zo snel een verpakkingsspecialist vandaan? Al peinzend neem je een slok koffie en je oog valt op de tekst op het bekertje.

Lees meer

Header_blog_verschillende_soorten_inpakpapier.jpg

Verschillende soorten inpakpapier

Help! Het papier scheurt in, had ik dan toch voor een zwaarder materiaal moeten kiezen? Helemaal leuk hoor, dat dubbelzijdig bedrukte inpakpapier, maar hoe gebruik je het nou precies? Waarom is kraftpapier een veelgebruikt inpakpapier en hoe verwerk ik dat tot een mooi geschenk? Waarom is het ene inpakpapier het andere niet? In dit blog gaan we er verder op in.

Lees meer

duurzaam-inpakpapier-header.png

Duurzaam inpakpapier

Bij Eggink verpakkingen houden wij ons continu bezig met verduurzamen van onze producten. Ook bij het kiezen van inpakpapier wordt gelet op de aanwezigheid van het zogeheten FSC label en het 100% recycled FSC label. In deze blog gaan wij hier wat verder op in.

Lees meer

duurzame-verpakkingen.png

Het einde van wegwerpplastic - wat nu? Het alternatief...

Wegwerpplastic mag in de Europese Unie straks niet meer verkocht worden. Vanaf 2021 geldt er een verbod op wegwerpplastic en dan met name op de plastic rietjes, bekers en bestek dat maar één keer gebruikt kan worden. Ondernemers moeten dan razendsnel overgaan op bio disposables. Momenteel wordt er druk gezocht naar duurzame alternatieven die niet alleen biologisch afbreekbaar zijn, maar ook vetwerend. Ook wordt er gezocht naar een betaalbaar alternatief op wegwerpplastic, zodat de uiteindelijke prijzen voor de consument nagenoeg hetzelfde kunnen blijven. Daarnaast moet het ook nog steeds mogelijk blijven om de producten te bedrukken met logo en/of naam.

Lees meer

Blog_Header_Brievenbusdozen.png

Wanneer kun je een brievenbusdoos gebruiken?

Verzendverpakkingen zijn er in veel verschillende soorten en maten. De opkomst van de webshops inspireerde ons een tijd geleden al tot het schrijven van het blog ‘De verzendverpakking: een tweede kans voor een eerste indruk’. Maar wat zijn precies de voordelen van een brievenbusdoos? In deze blog lees je alles over het gebruik van deze praktische doos en voorzien we je van de nodige weetjes.


Lees meer

Blog_Winkel-beginnen.png

Ik begin een winkel! Wat heb ik allemaal nodig?

Als je een eigen winkel gaat beginnen is de lijst met zaken waar je aan moet denken bijna eindeloos! Het belangrijkste om mee te beginnen is o.a. een pand op een goede locatie, voorraad en een aantrekkelijke aankleding van je winkel. Daarnaast zijn het juist de kleine dingen die het hem doen; de details. Om het jou makkelijk(er) te maken hebben wij een aantal musthaves op het gebied van verpakken en winkelinrichting op een rijtje gezet. Misschien brengen we je nog op ideeën!

Lees meer