Producten
Blog_maaltijdverpakking_header.jpg

Aluminium bakken of toch PP bakjes? Welke maaltijdverpakking kies jij voor jouw product?

Maaltijden afhalen of thuisbezorgen is de nieuwe norm. Welke maaltijdverpakking kies jij voor jouw product?

Of je nou kiest voor afhaalbakjes of luxe maaltijdbakken met deksel, als eerste moet worden bekeken wat voor eigenschappen jouw product nodig heeft. Moet het lang warm blijven? Moet het later nog door de klant kunnen worden opgewarmd?


Kies je voor wegwerpbakjes of voor een herbruikbare milieuvriendelijke variant?

Natuurlijk kan je kiezen voor aluminium wegwerpbakjes, maar komt jouw met zorg bereide afhaalmaaltijd wel warm genoeg aan en wat als de consument het nog eens wil opwarmen, kan dat dan? In deze blog nemen we je mee in de wereld van de verschillende maaltijdverpakkingen.

Bij Eggink verpakkingen hebben wij een groot assortiment aan verpakkingsmateriaal voor de horeca. Foodverpakkingenmenudozen, aluminium menubakken maar ook duurzame verpakkingen.


Aluminium menubakken

Bij Eggink verpakkingen wordt een ruime keuze in Take away verpakkingen aangeboden. Zo zijn er wegwerp aluminium bakjes in diverse formaten. Deze aluminium wegwerp ovenschaal zijn verkrijgbaar in 1- of meervaks menubakken. Ze zijn goed hitte bestendig. Zo kan de spareribs alu-bak gewoon op de barbecue en is je afhaalmaaltijd wat afgekoeld, dan kan de aluminium menubak ook gewoon nog even in de oven. Zo bestaat tevens de mogelijkheid de maaltijden koud aan de klant mee te geven en thuis zelf in de oven te laten opwarmen. De voordelen hiervan zijn dat je de maaltijden al eerder kunt voorbereiden en sneller kunt werken op de piekmomenten.


PET bakken

Vereist jouw maaltijd een maaltijdbak met verschillende vakken en moeten ze magnetronbestendig zijn? De PET bakken kunnen een temperatuur hebben van -20°C en max. 200°C en zijn verkrijgbaar in vele soorten en maten.  Eén van de voordelen van PP bakken is, dat ze magnetronbestendig zijn en een temperatuur kunnen hebben van -18 °C en max. 125°C. De wegwerp tapas bakjes zijn verkrijgbaar in 1- en meervaks uitvoeringen. Zo hou je de gerechten gescheiden en bespaar je ruimte door toch alles in één maaltijdverpakking te kunnen stoppen.
Sushi menubakken

Speciaal voor sushi en carpaccio zijn er de ronde wegwerp plastic bakjes met transparante deksel. Niet alleen handig maar ook een stijlvolle manier om je maaltijd in mee te geven. Zo wordt jouw maaltijdverpakking een trendy take away box!

Voor de kleinere hoeveelheden kan worden gekozen voor de kleinere rechthoekige wegwerp plastic bakjes met transparante deksel


Duurzame verpakkingen

Als alternatief op plastic verpakkingen biedt Eggink verpakkingen ook duurzame verpakkingen aan. De mooie Kraft look geeft een natuurlijke uitstraling en de bakjes kunnen na gebruik bij het oud-papier. De 100% fair-lijn is zelfs FSC gecertificeerd! Eggink verpakkingen biedt in de duurzame verpakkingen zowel saladebowls als snackverpakkingen aan, maar kan ook borden en bestek leveren. Bekijk het volledige assortiment duurzame verpakkingen in deze flyer!


Cateringschalen

Bij het gebruik van cateringschalen, tapas- of gourmetschalen, breng je de maaltijd mooi gepresenteerd bij de klant. Met name de cateringschaal in 7 vaks uitvoering, de tapas in 3 en/of 6 vaks uitvoering, de sushi bakjes en de carpaccio verpakkingen zijn ideaal om borrel-, gourmet- of fondueschotels te presenteren. Cateringdoos of snacktas?

Wanneer je de juiste verpakking hebt gekozen, hoef je alleen nog maar te bedenken hoe je je maaltijdbakken aan de klant gaat meegeven. Kies je voor een bedrukte cateringdoos met eigen logo en tekst? Kies je voor een reeds bestaand dessin of ga je voor 100% duurzaam? Natuurlijk kun je ook kiezen voor een snacktas. Eggink verpakkingen levert zowel bedrukte als onbedrukte snacktassen en kan naar wens de snacktas voorzien van logo en/of naam. 


Heb je nog vragen of wil je vrijblijvend een offerte opvragen voor het verpakken van uw maaltijden, neem dan contact met ons op of kom langs in één van onze showrooms

Lees meer

15_Blog_Kerstpakketten.jpg

Wat kun je allemaal gebruiken voor het maken van cadeaupakketten?

Stel je hebt allemaal verschillende cadeaus gekocht, hoe verpak je dit dan tot één mooi geschenk? In deze blog nemen we je mee in de mogelijkheden van geschenkverpakkingen

Lees meer

16_Kerstpakketdozen_en_Relatiegeschenken.jpg

Kerstpakketdozen en relatiegeschenken - Een oprecht bedankje voor je inzet in deze bijzondere tijd!

Het einde van het jaar nadert snel, tijd om aan de slag te gaan met de jaarlijkse relatiegeschenken voor klanten en de kerstpakketten voor medewerkers. Dit jaar is het toch anders dan anders. Met ons ruim assortiment gelegenheidsetiketten geef je net even dat persoonlijke tintje aan je cadeau en laat je weten dat je de ander een warm hart toedraagt.

Lees meer

Blog_thuisbezorgd_plugin.png

Thuisbezorgen of afhalen? Is jouw bedrijf er klaar voor?

Hoe bereid je je bedrijf voor op afhalen en/of thuisbezorgen?


Met de laatste restricties van de overheid, wordt thuisbezorgen en/of afhalen voor de horecabedrijven ineens ontzettend belangrijk. Hoe bereid je je zaak voor op het overschakelen naar menubakken en cateringschalen?

Lees meer

Blog_Bescherm_je_product_header_v2.jpg

Bescherm je product! Kies het juiste opvulmateriaal!

De bestelling van de klant begint bij het plaatsen van een order. Vervolgens kiest de meerderheid ervoor om het pakket bezorgd te krijgen. In 2019 werden er meer dan 576 miljoen pakketten en 2,3 miljard brievenbuspakketten bezorgd. Om het product in goede staat bij de klant te krijgen, is het belangrijk dat er voldoende aandacht wordt besteed aan de juiste opvulmaterialen. Welke opvulmaterialen zijn er en wat past het beste bij jouw product?

Lees meer

Blog_Goed_voorbereid_het_najaar_in_header.jpg

Goed voorbereid het najaar in!

Inpakken voor de Sint- en Kersttijd

Het najaar, en dan met name de maand december, is hét verkoopmoment van het jaar voor de meeste winkeliers. Er wordt in deze tijd veel verkocht en vooral ook veel ingepakt. Als winkelier kun je je onderscheiden van concurrentie door feestelijk en met aandacht in te pakken.

Lees meer

Blog_Katoenen_Tassen_bedrukken_header.png

Katoenen, jute en stoffen draagtassen

Eggink verpakkingen heeft veel te bieden als het gaat om draagtassen. Naast een uitgebreid, standaard assortiment maken we dagelijks veel draagtassen op maat, helemaal naar wens van de klant. Maar wist je ook dat wij een ruim assortiment katoenen, non woven, vilten en jute draagtassen hebben? Door middel van zeefdruk zijn ook deze draagtassen naar wens te drukken en dus te personaliseren

Lees meer

Header_blog_Etiketten.jpg

De veelzijdigheid van etiketten, stickers en labels

Een cadeau pak je in met inpakpapier waarna je het kunt opleuken door het te versieren met linten. Met een etiket geef je het geschenk vervolgens de finishing touch én een boodschap mee. Dat maakt een etiket niet alleen een blikvanger maar ook functioneel wanneer je het voorziet van een logo en adresgegevens of een wens wil overbrengen.

Lees meer

Header_blog_PP-v2.png

PP zakken, Kruisbodemzakken, Blokbodem zakken, wat is nu eigenlijk het verschil?

Je hebt je assortiment uitgezocht en nu ben je op zoek naar de juiste verpakking waarin je product goed tot zijn recht komt. Op het internet vind je al gauw diverse soorten zakken.

Lees meer

Cadeaupakketten

Cadeaupakketten; kant-en-klare pakketten bestaande uit inpakpapier en bijpassende versieringen

Hoe stel je, vanaf het beeldscherm van je pc, laptop of mobiele telefoon, een combi samen van bijpassende geschenkartikelen? Dat doen wij nu voor je, online in onze webshop.

Lees meer

Header_blog_Huisstijl_verpakkingsmateriaal.jpg

Hoe kan ik met mijn verpakkingsmateriaal een eigen huisstijl creëren?

Door het vraag-en-aanbodspel heb je als zelfstandig ondernemer te maken met concurrentie zoals concullega’s, outlets en discounters, bekende winkelketens en natuurlijk de vele webshops. Het is belangrijk om je hoofd boven het maaiveld uit te steken. Dit doe je door bijvoorbeeld in te zetten op kwaliteit en service, maar je kunt je ook positief onderscheiden en herkenbaar maken door gebruik van verpakkingsmateriaal.

Lees meer

Header_Blog_Corona_anderhalvemetersamenleving.jpg

De anderhalvemetersamenleving in jouw winkel

Sinds begin maart het coronavirus ook in Nederland is uitgebroken leven we in een gekke tijd van onzekerheid, afstand houden, thuiswerken, veel handen wassen en desinfecteren.

Lees meer