Producten
Blog_Header_Brievenbusdozen.png

Wanneer kun je een brievenbusdoos gebruiken?

Verzendverpakkingen zijn er in veel verschillende soorten en maten. De opkomst van de webshops inspireerde ons een tijd geleden al tot het schrijven van het blog ‘De verzendverpakking: een tweede kans voor een eerste indruk’. Maar wat zijn precies de voordelen van een brievenbusdoos? In deze blog lees je alles over het gebruik van deze praktische doos en voorzien we je van de nodige weetjes.


Lees meer

Blog_Winkel-beginnen.png

Ik begin een winkel! Wat heb ik allemaal nodig?

Als je een eigen winkel gaat beginnen is de lijst met zaken waar je aan moet denken bijna eindeloos! Het belangrijkste om mee te beginnen is o.a. een pand op een goede locatie, voorraad en een aantrekkelijke aankleding van je winkel. Daarnaast zijn het juist de kleine dingen die het hem doen; de details. Om het jou makkelijk(er) te maken hebben wij een aantal musthaves op het gebied van verpakken en winkelinrichting op een rijtje gezet. Misschien brengen we je nog op ideeën!

Lees meer

Blog_Bedrukte-dozen.png

De verzendverpakking: de tweede kans voor een eerste indruk!

E-commerce, we weten er alles vanaf! Online shoppen, het gaat inmiddels bijna 24/7 door en groeit nog steeds. De ene na de andere webshop wordt gelanceerd en de koper googlet, kijkt en vergelijkt er flink op los voordat hij overgaat tot het plaatsen en afrekenen van een bestelling. Voor iedere ondernemer met een webshop is het dus van groot belang om niet alleen op het internet (of beter gezegd in Google en op verschillende social media) zichtbaar aanwezig te zijn, maar ook daarna.

Lees meer

Blog_Inpakpapier.png

Inpakpapier of cadeaupapier? Maak de juiste keuze!

Is jouw reactie op de vraag ‘inpakpapier of cadeaupapier?’ ook ‘Huh, dat is toch hetzelfde?!’ Maak je niet druk, het klopt inderdaad, er zit geen verschil tussen inpakpapier en cadeaupapier. Toch zijn er vele verschillende soorten inpakpapier (voor het gemak gebruiken we deze term)! In deze blog geven wij jou verschillende tips waar je op moet letten bij de keuze van het papier.

Lees meer

Blog_Folie.png

De verschillen tussen HDPE, LDPE en PP

Drie termen die veelvuldig gebruikt worden binnen de verpakkingswereld (en dus ook bij ons) zijn HDPE, LDPE en PP. Wat betekenen de afkortingen HDPE, LDPE en PP? Welke eigenschappen hebben deze verschillende soorten folie of plastic? En in welke verpakkingsmaterialen worden ze veel gebruikt? Lees alles over deze 3 types folie in onze blog.

Lees meer

Blog_Tape.png

Tape, tape of tape? Welke soort tape kun je wanneer gebruiken?

Gewijzigd 25-02-2019

Al het tape lijkt aan de buitenkant hetzelfde, echter niets is minder waar! De eigenschappen van de gebruikte lijm bepaalt onder andere de kleefkracht van het tape. Onafhankelijk van welke soort tape je ook kiest, tape heeft eigenlijk altijd als doel om goederen goed en stevig te verpakken.
Om je te helpen met het maken van de juiste keuze hebben wij de meest gestelde vragen over de verschillende soorten tape voor jou op een rijtje gezet.

Lees meer

Blog_Kerst-sterrenpapier.png

Ga goed voorbereid de feestdagen tegemoet

De drukke Sinterklaastijd gaat naadloos over in de kerstdrukte. De periode rond Kerstmis is de meest magische tijd van het jaar. De donkere dagen en vooral lange avonden worden sfeervol en gezellig door veel kaarsen, kerstversiering en verlichting binnens- en buitenshuis.

Lees meer

Blog_Pakketdozen.png

Kerstpakketdozen en relatiegeschenken

Het einde van het jaar nadert snel, tijd om aan de slag te gaan met de jaarlijkse relatiegeschenken voor klanten en de kerstpakketten voor medewerkers. Natuurlijk gaat het uiteindelijk om de inhoud van het pakket, maar met een pakketdoos met een feestelijk dessin geef je het kerstpakket net even dat kleine beetje extra. Ons assortiment kerstpakketdozen kun je online bekijken en snel bestellen. Bij ons kun je deze dozen al vanaf 15 stuks per formaat/per dessin bestellen.

Lees meer

Blog_Sinterklaas.png

Heerlijk avondje is gekomen…..

Mede door de lange nazomer met prachtig weer lijken Sinterklaas en Pakjesavond nog heel ver weg. Niets is minder waar! Voor je het weet sta je alweer te zwoegen op het inpakken van de vele Sinterklaas geschenken. In deze blog geven we je een aantal tips om het inpakken in deze drukke tijd makkelijker te maken!

Lees meer

Blog_Veren.png

Wat kan je allemaal met decoratie veren doen?

Decoratie veren zijn in vele kleuren leverbaar, maar wat kun je er eigenlijk allemaal mee doen? In deze blog geven wij je een aantal creatieve toepassingsmogelijkheden, want deze zijn eindeloos, creatief en verrassend!

Lees meer

Blog_Sealed-Air.png

Sealed Air: opvullen en beschermen met luchtverpakkingen!

Sealed Air biedt een hoogwaardige bescherming van producten tijdens het vervoer met behoud van de optimale prestaties, zodat de goederen onbeschadigd op de plaats van bestemming aankomen. Er is speciale aandacht besteed aan de meest milieuvriendelijke methoden bij het ontwikkelen van deze verpakkingslijn.

Lees meer

Blog_Wijziging-wetgeving-draagtassen.png

Gewijzigde wet- en regelgeving rondom weggeven gratis plastic draagtassen ingegaan

1 januari jl. is de gewijzigde wet- en regelgeving rondom het gratis weggeven van plastic draagtassen ingegaan. Er is veel om te doen zowel aan de kant van consument als aan de kant van de winkelier. Enkele voorbeelden van vragen die regelmatig aan ons gesteld worden zijn:

Lees meer