Producten
210002_3_09_Blog_Najaarstrends_0.png

De Indian Summer vertalen naar je verpakkingsmateriaal, easy peasy met onze warme najaarscollectie!

De zomervakantie is voorbij en het is wachten op de indian summer met haar heerlijk warme volle kleuren en natuurlijke tinten. De ideale tijd om je vrolijke, zomerse inpakpapier te verruilen voor de warme kleuren van het najaar.

In deze blog nemen we je mee door de najaarstrends in cadeaupapier en lint.

Lees meer

Klaar om te knallen deze zomer?

Klaar om te knallen deze zomer?

Het is prachtig weer, de maatregelen rondom het winkelen zijn  versoepeld, het vakantiegeld is gestort, de vakanties komen eraan en je klanten hebben naar zorgeloos winkelen gesnakt, kortom, we gaan een prachtige zomer tegemoet!

Het laatste half jaar stond vooral in het teken van overleven in de detailhandel en we kunnen ons voorstellen dat je niet bezig was dat wat je het liefste doet: je klanten adviseren, verkopen en mooie dingen inkopen voor je winkel.

Lees meer

210002_3_06_Blog_Verzendverpakkingen_1.png

Maak van jouw webshopbestelling een feestje!

Online winkelen is niet meer weg te denken. Veel winkels hebben nu ook een webshop, maar bij online verkoop komen ook andere verpakkingen kijken. Hoe verzend je de bestelling veilig, maar toch representatief? De uitdaging die daaruit voortvloeit is welke maten dozen heb ik allemaal nodig en hoe wil ik dat mijn klant zijn bestelling ontvangt? Hoe laat ik een goede indruk achter met mijn verpakking? Wat heb ik allemaal nodig om mijn producten te beschermen? Hoe maak ik er een feestje van?!

Lees meer

210002_3_07_Blog_Webshop_1.png

Je begint een webshop. Wat heb je nodig om een goede start te maken met je online winkel?

Dit blog kun je gebruiken als een checklist wanneer je gaat starten met jouw online winkel. Want wat heb je nodig om jouw goederen schadevrij bij de klant te krijgen? En hoe kun je het je klanten zo makkelijk mogelijk maken om de artikelen eventueel ook weer schadevrij te retourneren? Welk formaat verzenddozen heb je nodig en moeten dit allemaal verschillende zijn? Het antwoord op deze en nog veel meer vragen lees je in dit blog.  

Lees meer

210002_3_05_Blog_Sluitzegels_Header.png

Nieuw: sluitzegels bij Eggink verpakkingen

Bedacht en ontworpen door ons eigen creatieve team: deze functionele, maar vooral leuke sluitetiketten.

Lees meer

blog-food-single-use-plastic-richtlijn-header.png

Europees Parlement verbiedt wegwerpplastic vanaf 3 juli 2021 - wat verandert er?

Het is het plastic vorkje dat je bij je patatje krijgt, het tempexbakje dat om je burger zit en het rietje dat bij je bij je drankje ontvangt. Deze producten kom je na 3 juli 2021 niet meer tegen in de EU, vanaf dan zijn ze verboden. In deze blog vertellen we wat jij moet weten over de Europese Single Use Plastic richtlijn (SUP-richtlijn) en welke alternatieven wij voor je hebben.


Lees meer

210002_3_02_Eggink_Blog_Industrie_Februari_Header.png

Duurzaam (ver)werken

Duurzaamheid zit ‘m niet alleen in de materialen waar mee gewerkt wordt, maar ook in de manier van werken en verwerken. Bij Eggink verpakkingen zijn we volop bezig om steeds efficiënter, innovatiever en duurzamer te werken. Waar staat ‘duurzaam’ precies voor en hoe kun je zelf duurzaam verpakken en (ver-)werken? In dit blog delen we een aantal tips.

Lees meer

14_blog_vacuumverpakken.jpg

Vacuüm verpakken - voor als voedsel écht vers moet blijven.

Niets is vervelender dan een goed stuk kaas of vlees weggooien omdat het bedorven is. De oorzaak hiervan zijn bacteriën en schimmels die het voedsel bereiken en aantasten. Maar hoe weerhouden we die schimmels en bacteriën van het aantasten van ons voedsel? Vacumeren is daar dé oplossing voor. In deze blog zetten we de verschillende manieren van vacumeren met bijbehorende vacuümzakken voor je op een rijtje.

Lees meer

Blog_maaltijdverpakking_header.jpg

Take away verpakkingen: welke maaltijdverpakking kies jij?

In deze bizarre periode is maaltijden afhalen of thuisbezorgen de nieuwe norm. Take away verpakkingen moeten niet alleen praktisch zijn, maar dragen ook bij aan de presentatie van jouw maaltijd. Welke maaltijdverpakking kies jij voor jouw product?

Lees meer

15_Blog_Kerstpakketten.jpg

Wat kun je allemaal gebruiken voor het maken van cadeaupakketten?

Stel je hebt allemaal verschillende cadeaus gekocht, hoe verpak je dit dan tot één mooi geschenk? In deze blog nemen we je mee in de mogelijkheden van geschenkverpakkingen

Lees meer

16_Kerstpakketdozen_en_Relatiegeschenken.jpg

Kerstpakketdozen en relatiegeschenken - Een oprecht bedankje voor je inzet in deze bijzondere tijd!

Het einde van het jaar nadert snel, tijd om aan de slag te gaan met de jaarlijkse relatiegeschenken voor klanten en de kerstpakketten voor medewerkers. Dit jaar is het toch anders dan anders. Met ons ruim assortiment gelegenheidsetiketten geef je net even dat persoonlijke tintje aan je cadeau en laat je weten dat je de ander een warm hart toedraagt.

Lees meer

Blog_thuisbezorgd_plugin.png

Thuisbezorgen of afhalen? Is jouw bedrijf er klaar voor?

Hoe bereid je je bedrijf voor op afhalen en/of thuisbezorgen?


Met de laatste restricties van de overheid, wordt thuisbezorgen en/of afhalen voor de horecabedrijven ineens ontzettend belangrijk. Hoe bereid je je zaak voor op het overschakelen naar menubakken en cateringschalen?

Lees meer