Producten
Blog_Banner_15_Soorten_inpakpapier.jpg

Verschillende soorten inpakpapier

Help! Het papier scheurt in, had ik dan toch voor een zwaarder materiaal moeten kiezen? Helemaal leuk hoor, dat dubbelzijdig bedrukte inpakpapier, maar hoe gebruik je het nou precies? Waarom is kraftpapier een veelgebruikt inpakpapier en hoe verwerk ik dat tot een mooi geschenk? Waarom is het ene inpakpapier het andere niet? En is er ook duurzaam inpakpapier? In dit blog gaan we er verder op in.

Lees meer

Blog_Banner_44_Wat_kun_je_gebruiken_voor_Cadeaupaketten.jpg

Wat kun je allemaal gebruiken voor het maken van cadeaupakketten?

Stel je hebt allemaal verschillende cadeaus gekocht, hoe verpak je dit dan tot één mooi geschenk? In deze blog nemen we je mee in de mogelijkheden van geschenkverpakkingen

Lees meer

Blog_Banner_11_Sluitzegels.jpg

Leuk: sluitzegels bij Eggink verpakkingen

Bedacht en ontworpen door ons eigen creatieve team: deze functionele, maar vooral leuke sluitetiketten.

Nieuw aan dit assortiment toegevoegd; een leuke serie op gestreept kraft stickerpapier.

Lees meer

Sint pakt uit!

Zie ginds komt de stoomboot...

Sinterklaas komt 12 november alweer met zijn stoomboot in Nederland aan 
Gelukzalige, zwaaiende kinderen op de kade, zie jij ze al staan?

Lees meer

Blog_Banner_15_rPet_Bakje.jpg

Ons nieuwe, 100% lekvrije, duurzame, ronde bakje!

Wij hebben voor jou het perfecte bakje voor het verpakken van etenswaar als salades, olijven en fruit! Onze nieuwe rPET bakjes met deksel zijn glashelder, sluiten lekvrij af en zijn duurzaam geproduceerd. Kwalitatief hoogwaardige bakjes/cups voor een scherpe prijs.

Lees meer

Klaar om te knallen deze zomer?

Ben jij klaar voor het nieuwe zomerseizoen?

Het is prachtig weer, het vakantiegeld is gestort, de vakanties komen eraan en we gaan een prachtige zomer tegemoet! Met deze blog helpen we je een eindje op weg om zomerklaar voor de dag te komen. We vertellen alles over onze vrolijke inpakpapieren, maar laten je ook zien hoe je de cadeaus snel en leuk kunt inpakken. 

Lees meer

Blog_Banner_14_HDPE.jpg

De verschillen tussen HDPE, LDPE en PP

Gewijzigd op 28-03-2022

Drie termen die veelvuldig gebruikt worden binnen de verpakkingswereld (en dus ook bij ons) zijn HDPE, LDPE en PP. Wat betekenen de afkortingen HDPE, LDPE en PP? Welke eigenschappen hebben deze verschillende soorten folie of plastic? En in welke verpakkingsmaterialen worden ze veel gebruikt? Lees alles over deze 3 types folie in onze korte blog.

Lees meer

Blog_Banner_06_Virtuele_Verkoop_Videobellen.jpg

De versnelde opmars van virtuele verkoop; van webshop tot videobellen

De manier van verkoop bij Eggink Verpakkingen, maar waarschijnlijk bij veel meer bedrijven, is sterk veranderd sinds corona zijn intrede heeft gedaan in onze wereld. De verkoop via onze webshop ligt beduidend hoger en in onze showrooms veel lager, ondanks dat wij geopend mochten blijven als groothandel toen de detailhandel moest sluiten.

Lees meer

Cadeaus

Cadeaus duurzaam inpakken; wat zijn de mogelijkheden?

Duurzaamheid, hergebruik, terugdringen van plastic, het zijn onderwerpen die afgelopen jaren veelvuldig besproken zijn in het nieuws, maar waarschijnlijk ook in je bedrijf.

Ook bij Eggink Verpakkingen wordt deze vraag gesteld, hoe kunnen wij met aandacht voor de natuur en onze planeet werken en omgaan met onze materialen?

Lees meer

Pakketten

Slimme oplossingen voor het maken van (kerst-)pakketten

Het najaar is begonnen en traditiegetrouw gaan bedrijven op zoek naar mooie kerstpakketten om hun waardering naar hun medewerkers uit te spreken.

De afgelopen jaren kiezen ondernemers vaker voor zorgvuldig samengestelde pakketten met zelf uitgezochte persoonlijke attenties van (lokale) zelfstandige ondernemers in plaats van het standaardpakket in kartonnen dozen van de bekende groothandelaren in kerstpakketten.

Lees meer

01_Blog_Banner_Najaar.jpg

De Indian Summer vertalen naar je verpakkingsmateriaal, easy peasy met onze warme najaarscollectie!

De zomervakantie is voorbij en het is wachten op de indian summer met haar heerlijk warme volle kleuren en natuurlijke tinten. De ideale tijd om je vrolijke, zomerse inpakpapier te verruilen voor de warme kleuren van het najaar.

In deze blog nemen we je mee door de najaarstrends in cadeaupapier en lint.

Lees meer

Blog_Banner_10_Feestje_Webshop_bestelling.jpg

Maak van jouw webshopbestelling een feestje!

Online winkelen is niet meer weg te denken. Veel winkels hebben nu ook een webshop, maar bij online verkoop komen ook andere verpakkingen kijken. Hoe verzend je de bestelling veilig, maar toch representatief? De uitdaging die daaruit voortvloeit is welke maten dozen heb ik allemaal nodig en hoe wil ik dat mijn klant zijn bestelling ontvangt? Hoe laat ik een goede indruk achter met mijn verpakking? Wat heb ik allemaal nodig om mijn producten te beschermen? Hoe maak ik er een feestje van?!

Lees meer