Producten

Verpakkingsadvies

Ben je op zoek naar professioneel en deskundig verpakkingsadvies voor jouw bedrijf of product? Dan ben je bij Eggink verpakkingen aan het juiste adres.

Wij zijn voor je klaar om je te voorzien van hoogwaardige verpakkingsoplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften en vraag.

Waarom Eggink Verpakkingen?

1. Ervaring en expertise; Eggink verpakkingen bestaat al ruim 65 jaar en is uitgegroeid van klein familiebedrijf naar een middelgrote speler in de verpakkingsmarkt. De collega’s uit ons team werken vaak al jarenlang bij Eggink verpakkingen, waardoor wij over veel ervaring en kennis beschikken omtrent (specifieke) verpakkingen. Hierdoor kunnen wij je adviseren bij het kiezen van de meest geschikte en aantrekkelijke verpakkingen voor jouw producten.

2. Assortiment; we beschikken over een ruim assortiment met standaard producten voor 3 grote verpakkingssectoren, namelijk verpakkingen voor de retailsector, de foodsector en de industriële sector. Veel van deze artikelen hebben wij voorradig in één van onze grote magazijnen, waardoor wij snel jou kunnen leveren. En door het grote assortiment in drie productgroepen kunnen wij je ook verrassen met een verpakking waar je misschien in eerste instantie niet aan denkt!

3. Kwaliteit en duurzaamheid; kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel. Wij werken alleen samen met betrouwbare en gerenommeerde leveranciers en fabrikanten om zo ervoor te zorgen dat onze verpakkingen voldoen aan alle normen en eisen en dat jij veilig en efficiënt kan verpakken, want uiteraard gaan we voor een optimaal verpakkingsproces. Ook hebben we oog voor duurzaamheid en breiden wij ons assortiment regelmatig uit met duurzame(re) alternatieven.

4. Maatwerkoplossingen; is een standaardverpakking niet afdoende voor jouw bedrijf of product of ben je op zoek naar een gepersonaliseerde verpakkingslijn om zo jouw merkidentiteit te versterken? Ook dan ben je bij ons goed. Met onze jarenlange ervaring en kennis, weten we precies wat jouw behoeftes zijn en kunnen we je uitstekend adviseren in maatwerk. En dat vinden we ontzettend leuk om te doen!

Wil jij ook advies op maat?

Bel of mail ons! Samen bespreken we je wensen en de mogelijkheden.