Producten
Header_Schuurman_Schoenen_Klantcase_v2.jpg

Duurzame webshopdozen voor Schuurman Schoenen

Schuurman Schoenen telt 45 winkels in Nederland! Naast de fysieke winkels verkoopt Schuurman Schoenen haar artikelen ook via de webshop. Voor het verzenden van deze artikelen hebben we samen de duurzame webshopdoos ontwikkeld.

Lees meer

Header_BroodBode_Klantcase.png

De BroodBode

De Broodbode is een lunch- en cateringbedrijf dat inmiddels actief is met meer dan 10 vestigingen in het Oosten van het land. Naast bezorging van lunches aan bedrijven en particulieren is het ook mogelijk om bij ons, in één van onze vestigingen, te komen lunchen of je broodjes af te halen. 

Lees meer

Klantcase_Winkelcentrumpromotie_Shopper_Header.jpg

Winkelcentrum Seinhorst

Winkelcentrum Seinhorst in Hilversum bestaat maar liefst 20 jaar! Speciaal voor deze gelegenheid hebben zij via onze klant Winkelcentrumpromotie prachtige, luxe bigshoppers door ons laten bedrukken.

Lees meer

logo-kluster-olie.png

Kuster Energy

Kluster Energy is sinds 1970 actief in de oliebranche en is een van de belangrijkste brandstofleveranciers in de achterhoek met meer dan 36 tankstations en 1100 tanklocaties. Duurzaamheid staat bij Kuster Energy hoog in het vaandel. Zo leveren ze, naast de traditionele brandstoffen, tevens blauwe diesel, CNG groen gas en GTL!

Lees meer

logo-zilt.png

Zilt & zo lifestyle

Onze vertegenwoordiger Eric kan een aantal keer per jaar even 'uitwaaien' op de Waddeneilanden. Hij bezoekt dan o.a. Zilt & Zo Lifestyle in badplaats De Koog op Texel, welke inmiddels ruim 10 jaar klant van ons is!

Lees meer

logo-heerlyckheid.png

de Heerlyckheid

Voor onze klant Eetgalerie de Heerlyckheid uit het middeleeuwse stadje Bredevoort hebben we al veel leuke dingen mogen ontwikkelen wat betreft ontwerp en drukwerk! En na het ontwerpen van o.a. deze menukaart weten we zeker dat de Heerlyckheid een proeverij waard is!

Lees meer

logo-robben.png

Robben Industrielakken & Spuitbussen

Met het oog van de kleurmeester mengt onze klant Robben Industrielakken & Spuitbussen uit Ulft elke kleur volgens een uniek recept.

Lees meer

logo-ziegerink.png

Vishandel Ziegerink

Voor onze klant Vishandel Ziegerink van Dennis Ziegerink heeft Eggink verpakkingen in samenwerking met de Spandoekencentrale deze prachtige luxe draagtas ontwikkeld.

Lees meer

logo-ster.png

S-ter Winterswijk

Aan de Misterstraat vind je de leuke knusse boetiek van Ester, genaamd S-ter. Met prachtige kleding voor jong en oud, weet Ester je gelijk te boeien door alle vrolijk gekleurde items.

Lees meer