Producten
Tips_Trucs_Banner_01_Cadeaubon_Inpakken.jpg

Hoe pak je een cadeaubon in

In deze video leggen wij je stap voor stap uit hoe je een cadeaubon feestelijk kan inpakken. Voordat je aan de slag gaat leg je eerst de benodigde materialen klaar.

Lees meer

Tips_Trucs_Banner_22_Sintpakket_met_een_diamantzak.jpg

Een Kerst of Sint pakket maken met een diamantzak

Maak eenvoudig en snel een stijlvol sint- en of kerstpakket met behulp van een diamantzak, opvulmateriaal, linten en een hanglabel! In onderstaande video laten wij zien hoe je een stijlvol en feestelijk pakket maakt met een diamantzak. 

Lees meer

Tips_Trucs_Banner_15_decos_plakdecos.jpg

Waar kan je deco's en plakdeco's voor gebruiken

Voor het snel oppimpen van een cadeauzakje, tasje of geschenkdoosje gebruik je een van onze feestelijke deco's. Plak een etiket op een deco met hanger

Lees meer

Tips_Trucs_Banner_01_langwerpig_voorwerp.jpg

Hoe pak je een fles of langwerpig, rond voorwerp in?

Flessen en andere langwerpige, ronde voorwerpen zijn niet de meest makkelijke geschenken om in te pakken. Wij weten er wel raad mee en delen graag onze creatieve oplossing met jou! Naast cadeaupapier heb je 2 soorten krullint (bijvoorbeeld splendene krullint en PP krullint), raffia op rol, tape en dubbelzijdig tape nodig.

Lees meer

Tips_Trucs_Banner_05_geschenkpaketten.jpeg

Slimme oplossingen voor het maken van geschenkpakketten!

Er is altijd wel een reden om je werknemers of zakenrelaties een mooi geschenkpakket te overhandigen. Dit kan zijn bij een jubileum, als bedankje, een zomergeschenk (een BBQ-pakket bijvoorbeeld) maar het betreft ook de traditiegetrouwe kerstpakketten. 

Lees meer

Tips_Trucs_Banner_06_uniek_sinterklaascadeau.jpeg

Zo maak je een uniek Sinterklaascadeau!

Wat heb je nodig? Dubbelzijdig Sinterklaas inpakpapier, een etiket, een stukje lint en een leuke Sint A6 kaart. Bekijk het filmpje en zie hoe je hier een superleuk en uniek Sinterklaascadeau van kunt maken.

Lees meer

Hoe versier je een cadeauzakje tot een super leuk cadeau?

Hoe versier je een cadeauzakje tot een super leuk cadeau?

Met onze cadeauzakjes maak je er altijd een feest van voor je klanten. Ze zijn ideaal voor het inpakken en versieren van je producten. In deze video laten we je zien hoe je je cadeauzakjes kan omtoveren tot een super leuk cadeau!

Lees meer

02_Tips&Trucs_Banner_Hoe vouw ik een brievenbus doos en pak ik hem leuk in

Hoe vouw ik een brievenbus doos en pak ik hem leuk in?! (video)

Onze nieuwe zwarte brievenbusdozen zijn ideaal voor het verzenden van kleine en platte producten. In deze video laten we je zien hoe je je brievenbusdoos leuk en handig kan inpakken.

Lees meer

Tips_Trucs_Banner_09_kaart_onderdeel_cadeauverpakking.jpg

Een leuke kaart als onderdeel van je cadeauverpakking (video)

Onze nieuwe cadeaukaarten kun je meesturen met je bestellingen, maar ook gebruiken als onderdeel van je cadeauverpakking!

Lees meer

Tips_Trucs_Banner_10_sinterklaascadeau_inpakken.jpg

Een Sinterklaascadeau inpakken was nog nooit zo eenvoudig! (video)

Bij in het inpakken van een cadeau let je op het thema, is het voor een verjaardag, de geboorte van kind of is het feestdag gerelateerd zoals met Sinterklaas en Kerst?

Lees meer

Tips_Trucs_Banner_11_cadeau_makkelijk_inpakken.jpg

Hoe pak je een cadeau gemakkelijk leuk in?


Je hebt een prachtig geschenk gekocht maar hoe pak je zo iets gemakkelijk en leuk in? In deze video nemen onze creatieve medewerkers van Eggink je mee in de stappen om snel een cadeau mooi en leuk in te pakken.

Lees meer

Tips_Trucs_Banner_12_bloempot_inpakken_folie1.jpg

Bloempot inpakken met folie

In deze tip & truc leggen we je stap voor stap uit hoe je een gevulde bloempot nog beter tot z'n recht kan laten komen door het vrolijk in te pakken.

Lees meer