Producten
Tip_Bloempot_inpakken.png

Bloempot inpakken met folie

In deze tip & truc leggen we je stap voor stap uit hoe je een gevulde bloempot nog beter tot z'n recht kan laten komen door het vrolijk in te pakken.

Lees meer

lastig-voorwerp-inpakken.png

Hoe kun je een lastig voorwerp makkelijk inpakken?

Het inpakken van vierkante of rechthoekige cadeaus zoals bijvoorbeeld boeken, doosjes of kleding heeft iedereen wel in de vingers.

Lees meer

Tip_touwlint.png

Hoe pak je een kadootje leuk in met touw- en krullint

In deze video leggen wij je stap voor stap uit hoe je een cadeau feestelijk kan inpakken. Voordat je aan de slag gaat leg je eerst de benodigde materialen klaar.

Lees meer

Tips-en-trucks_cadeaubon.png

Hoe pak je een cadeaubon in

In deze video leggen wij je stap voor stap uit hoe je een cadeaubon feestelijk kan inpakken. Voordat je aan de slag gaat leg je eerst de benodigde materialen klaar.

Lees meer

dubbelzijdig-tape-dubbelzijdig-papier.png

Inpakken met dubbelzijdig tape en dubbelzijdig papier

Creatief verpakken lijkt heel moeilijk en ingewikkeld, maar is het zeker niet! Als je weet hoe het moet en vaak genoeg oefent kun je de mooiste geschenken maken.

Lees meer

Tips_trucks_strik-raffia.png

Hoe maak je een strik van raffia?

In deze video laten wij je zien hoe je in een handomdraai een stoere strik met raffia op rol kan maken. Voordat je met de strik begint, leg je eerst alle benodigde

Lees meer

tip_deco.png

Waar kan je deco's en plakdeco's voor gebruiken

Voor het snel oppimpen van een cadeauzakje, tasje of geschenkdoosje gebruik je een van onze feestelijke deco's. Plak een etiket op een deco met hanger

Lees meer

Tips_trucks_breed_krullint.png

Een strik maken met breed krullint

In deze video leggen wij je stap voor stap uit hoe je een strik met breed krullint kan maken. Voordat je aan de slag gaat

Lees meer

tip_luxe_strik.png

Hoe maak je een luxe strik? (video)

In deze video laten wij je zien hoe je in een handomdraai een luxe strik kan maken. Voordat je met de strik begint, leg je eerst alle benodigde materialen klaar.

Lees meer

tip_crepelintb.png

Hoe maak je een strik met crêpelint? (video)

Hoe maak je een strik met crêpelint? In deze video laten wij je zien hoe je in een handomdraai een stoere strik met crepelint kan maken.

Lees meer

veterstrik4.png

Hoe maak je een veterstrik?

Op deze manier maak je heel eenvoudig een veterstrik. Deze strik is erg geschikt om te maken van een enkelzijdig bedrukt stoffenlint.

Lees meer