Producten

Inpakinspiratie nodig?

Wij helpen jou graag bij het maken van de mooiste inpakcombinaties! We begrijpen dat het lastig kan zijn om vanaf een website inpakpapier en lint te combineren. Past dat krullint wel bij het cadeaupapier of vloekt het juist? Op zoek naar ton sur ton, maar twijfel je of de kleuren in het echt net zo mooi zijn als op de foto? En welke materialen kan ik combineren voor een mooie strik? Je ziet zoveel soorten lint en decoratie, wat past perfect bij jouw winkel? 

Wij zoeken heel graag voor jou de mooiste, origineelste en passende combinaties uit! Wij kennen ons grote, wisselende assortiment door en door en door onze jarenlange ervaring weten wij precies wat er bij jou past. Laat ons weten naar welk inpakpapier je voorkeur uit gaat en wij zoeken er krullint, stoflint, etiketten en decoratie bij. We sturen je foto’s via e-mail of whatsapp met voorbeelden en mogelijkheden, inspiratie en inpaktips, zodat jij goed voor de dag kan komen met je inpakservice. Nog leuker (en makkelijker voor jou!): geef ons de vrije hand en laat je verrassen! Ook dat is service van Eggink verpakkingen!

Wil je je alvast laten inspireren door Eggink verpakkingen? Bezoek dan onze inspiratiepagina voor uitgebreide tips & trucs, lees een van onze vele blogs of bekijk ons instagramkanaal voor de trends van dit moment. 


Contact opnemen met onze inpakexperts

Debbie, Ria, Marja, Marjan, Geralien en Kerstin zijn onze specialisten op het gebied van allerhande verpakkingen voor de retailsector.

Contactgegevens:
Ambachtsstraat 32
7102 DW Winterswijk
T: +31 (0)543-513365
E: retail@eggink-verpakkingen.com
Openingstijden showroom: ma t/m vrij 8.00 – 12.30 uur
Vertegenwoordigers: Edwin en Marjan