Producten

Papierwol

Papierwol als decoratief opvulmateriaal

Papierwol is een mooi alternatief voor het bekende opvulmateriaal houtwol. Het papierwol heeft een prachtige witte kleur waardoor het goed te gebruiken is voor het decoratief opvullen van bijvoorbeeld kerstpakketten, geschenkpakketten of fruitmanden. Naast papierwol hebben wij ook andere soorten opvulmaterialen zoals houtwol en sizzlepak.


Papierwol: beschermer en opvuller!

Papierwol heeft nagenoeg dezelfde eigenschappen als zijn meer bekende familielid houtwol. Ook papierwol kan gebruikt worden als beschermer van goederen tijdens bijvoorbeeld transport en daarnaast ook als decoratief opvulmateriaal.


Bestel papierwol makkelijk en snel online!

Bij Eggink verpakkingen verkopen wij ons papierwol zowel online als via onze showrooms in Enschede en Winterswijk. Online heeft als voordeel, dat je makkelijk en snel kunt bestellen en direct afrekenen. Afhankelijk van de levertijd van de papierwol zullen wij jouw bestelling zo spoedig mogelijk op het door jou gewenste adres afleveren.


Meer weten?

Wil je meer weten over ons assortiment papierwol of andere verpakkingsmaterialen? Neem contact op met een van onze medewerkers of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.