Producten

Bedrukte sluitzegels, etiketten en stickers

Stickers, etiketten en sluitzegels zijn meer dan alleen functionele items, die onmisbaar zijn bij het verpakken en verkopen van producten. Ze zijn een krachtige manier om jouw merk te promoten en een blijvende indruk achter te laten. Het maakt cadeaus af, het zorgt voor een professionele en herkenbare indruk en het is een goedkope en effectieve manier van marketing.

Bij Eggink verpakkingen helpen we je om op maat gemaakte stickers, etiketten en sluitzegels te creëren die jouw merkidentiteit weerspiegelen. Wij bieden een breed scala aan opties voor drukwerk: of je nu zoekt naar stickers op rol, etiketten in een specifieke vorm of gepersonaliseerde sluitzegels… Wij hebben het allemaal in huis!

Neem vrijblijvend contact op via info@eggink-verpakkingen.com of bel naar 0543-513365.Stickers, etiketten en sluitzegels in jouw huisstijl met logo en naam

In deze tijd is het versturen van geschenken en producten steeds gebruikelijker. Met de wijze waarop je een geschenk of product verzendt, maak je direct een goede indruk bij de ontvanger. Met andere woorden: het verpakkingsmateriaal is jouw visitekaartje. Met stickers, etiketten en sluitzegels geef je makkelijk een feestelijke en persoonlijk toets aan jouw verpakking. Ook superleuk om etiketten en sluitzegels te combineren of meerdere tegelijk te gebruiken.

Een bijkomend voordeel van etiketten is hun lichte gewicht en platte vorm. Ze nemen geen extra ruimte in beslag, maar zorgen toch voor een opvallende presentatie. Ook zijn ze makkelijk te personaliseren bij Eggink verpakkingen:

  1. Kies het soort sticker, etiket of sluitzegel dat je wilt gebruiken
  2. Stuur ons jouw design toe of laat een ontwerp maken door onze grafisch vormgever
  3. Kies de gewenste kleuren
  4. Ontvang een digitale proefdruk ter beoordeling
  5. Geef aan wat je ervan vindt
  6. Tevreden? Dan ontvang je jouw bestelling binnen 2 weken


Stickers op rol laten drukken: ontdek de mogelijkheden bij Eggink

Ook kies je nog uit de volgende opties:

  • Kies de gewenste vorm sticker
  • Kies de gewenste opdruk- en ondergrondkleuren
  • Profiteer van een snelle levertijd van 2 weken, inclusief proefdruk
  • Grote én kleine oplage mogelijk met een minimale afname van 500 stuks


Vraag een offerte aan

Bij Eggink verpakkingen garanderen we kwaliteit en talloze opties. Van kleine of grote hoeveelheden en full colour bedrukkingen tot snelle leveringen. Neem contact met ons op voor meer informatie of persoonlijk advies. Of vraag vrijblijvend een offerte op maat aan via info@eggink-verpakkingen.nl.