Producten
Blog_Banner_01_Kleurbekennen.jpg

Kleur bekennen | Voorjaar 2023

28-02-2023

Het voorjaar hangt in de lucht, het weer slaat om en we verlangen met z’n allen massaal naar zon en daarmee ook naar kleur. De stijlvolle, maar ook donkere en stemmige najaarskleuren van cadeaupapier en bijpassende linten verdwijnen uit de schappen en de nieuwe voorjaarscollectie maakt haar intrede.

Dit voorjaar bekennen we kleur! Felle kleuren, pastelkleuren, color blocking, drukke felle prints, alles komt voorbij. Het is prachtig, van effen fel dubbelzijdig gekleurd inpakpapier tot een heerlijk drukke bloemenprint, niets is te gek!


Voor welk inpakpapier kies jij? 

Heerlijk die nieuwe collectie, maar hoe kies je nou het juiste inpakpapier voor jouw winkel?  Wat vind jij leuk, wat past bij je artikelen en wat wil je klant? We helpen je op weg!


Kleurenrange cadeaupapier

Je kunt kiezen voor een bepaalde kleur of kleurenrange, bijvoorbeeld een leuke colourblocking met dubbelzijdig cadeaupapier en bijpassend lint. Zo ga je mee met de trend van dit seizoen! 


Cadeaupapier op thema

Natuurlijk kun je ook per thema je inpakpapier en lint uitkiezen, zeker als je een hoge doorloopsnelheid in het inpakpapier hebt, is dit een aanrader. Per thema, bijvoorbeeld Pasen, voorjaar, Moederdag, Vaderdag of zomer kies je dan een dessin cadeaupapier met bijpassende linten en etiketten. Leuk voor de afwisseling en altijd passend bij het moment of seizoen!


Verpakkingslijn in jouw eigen huisstijl 

Ook kun je gaan voor een verpakkingslijn bijpassend bij jouw logo. Op die manier creëer je een herkenbare huisstijl. Kies bijvoorbeeld voor een tijdloos dessin of effen kleur inpakpapier en door middel van lint en decoratie kun je met kleine aanpassingen afwisselen, terwijl je cadeauverpakking toch herkenbaar blijft.


Gewoon, leuk!

En uiteraard kun je ook gewoon kiezen wat je leuk vindt en zelf de mooiste combinaties maken. In ons uitgebreide assortiment is er altijd genoeg te vinden om met elkaar te combineren en door lekker van alles met elkaar te combineren en af te wisselen verras je jezelf ook elke keer als je aan het inpakken slaat.


Inpaktrends voorjaar 2023

Dit voorjaar kun je niet om de felle kleuren in het inpakpapier heen. Schitterende botanische dessins met drukke bloemetjesprint, maar ook stijlvolle eenvoudige dessins met dieren, kevers, planten en bloemen, maar wel met felle kleuren. Alles kan! Prachtig te combineren met bijpassend contrasterend krullint, een mooie sticker met leuke tekst en andere decoratie om je cadeau helemaal af te stijlen. Da’s pas leuk geven! 

Met de nieuwe collectie voorjaarspapier en linten dwingen we het mooie weer af. Laat die zon maar komen, wij zijn er klaar voor!