Producten
06_Blog_Banner_Zijdevloei.jpg

Verrijk je cadeaus in stijl met ons mooie zijdevloei!

Bij Eggink verpakkingen zijn we gék op inpakken! Het liefst met de mooie dessins inpakpapier en de prachtigste linten en strikken. Ook werken we graag met decoratief zijdevloei, het onderwerp van deze blog.

Zijdevloei, ook wel bekend als vloeipapier, zijdepapier of pakzijde, is een lichtgewicht papierproduct dat gebruikt wordt voor vele toepassingen. Van origine wordt zijdevloei gebruikt om producten te beschermen, zoals het welbekende grijze/naturel zijdevloei dat gebruikt wordt bij het beschermen  en verpakken van servies en andere breekbare producten.

Ons decoratieve zijdevloei zetten wij graag in als onderdeel van een cadeauverpakkingen, om zo de cadeau beleving richting jouw klant te vergroten.

Een leuk en vrolijk ingepakt cadeau kan een reden zijn voor jouw klant om vaker terug te komen naar jouw winkel. Ingepakte cadeaus zijn het visitekaartje van je winkel en het is belangrijk om een fantastische eerste indruk te maken. Maak gebruik van ons zijdevloei en til je cadeauverpakking naar een hoger level!

Zijdevloei is bij ons verkrijgbaar in een breed scala effen kleuren, van felrood tot stijlvol goud, bij ons vind je het allemaal! Tevens vind je bij ons een groot assortiment zijdevloei met een print of dessin, ontworpen door onze eigen creatieve grafisch vormgeefster. Van een zebraprint en hartjes tot een fijn stipjespatroon, zoek niet verder! Perfect passend bij onze andere verpakkingsmaterialen, zoals cadeaupapier, luxe draagtassen en verschillende linten en strikken.

Ontdek zelf de veelzijdigheid van decoratief zijdevloei bij Eggink Verpakkingen

Je kunt ons zijdevloei gebruiken voor verschillende doeleinden, zoals:

  • Verpak kleding en lingerie zorgvuldig in zijdevloei en plak het dicht met een bijpassende sticker of etiket. Geef het dan mee in een luxe draagtas, natuurlijk bedrukt met je eigen logo. Met het gebruik van mooi zijdevloei creëer je een luxe uitstraling.
  • Verpak het cadeau in zijdevloei, plak het dicht met een bijpassend etiket en leg het vervolgens in een passend geschenkdoosje met deksel om zo een ware uitpakbeleving te creëren.
  • Zijdevloei is ook goed te gebruiken bij het etaleren of als achtergrond bij fotografie. Het laat zich makkelijk vouwen en verwerken, waardoor het geschikt is als presentatiemateriaal of ondergrond voor jouw producten en artikelen.
  • Bedrukt zijdevloei: wil je je herkenbaarheid vergroten? Denk eens aan bedrukte zijdevloei met je eigen logo voor een professionele en herkenbare uitstraling van je cadeaus en producten. Ook dat kunnen wij voor jou verzorgen. Informeer gerust naar de mogelijkheden!

 

Je merkidentiteit versterken met bedrukt zijdevloei

Ben je een grootverbruiker van zijdevloei? Denk dan eens aan zijdevloei bedrukt met jouw logo of bedrijfsnaam! Bedrukt zijdevloei biedt vele voordelen voor jouw winkel of webshop.

  1. Merkherkenning: door je bedrijfslogo op zijdevloei te laten bedrukken, versterk je de herkenbaarheid van jouw merk of firmanaam. Telkens wanneer klanten producten of cadeaus ontvangen, wordt jouw logo gezien, waardoor jouw naam en logo veel beter blijft hangen. Dit vergroot de kans dat klanten je merk herkennen en onthouden.
  2. Professionele uitstraling: bedrukt zijdevloei geeft je verpakking en geschenkverpakking een professionele uitstraling. Het laat zien dat je aandacht besteedt aan details en zorg besteedt aan presentatie van je producten. Dit vergroot het vertrouwen van jouw klanten in je merk.
  3. Klantenbinding: als je gekochte cadeaus verpakt in bedrukt zijdevloei en vervolgens meegeeft in een feestelijke, luxe en bedrukte draagtas met een mooie strik kan dit zeker klantenbinding bevorderen. Klanten zien met gepersonaliseerde cadeauverpakkingen dat je extra moeite doet, waardoor zij zich gewaardeerd en speciaal voelen. Dit leidt tot een sterke band tussen jouw winkel of merk en je klanten, wat resulteert in herhalingsaankopen en positieve mond-tot-mondreclame.
  4. Marketingmogelijkheden: met naam of logo bedrukt vloeipapier biedt ook marketingmogelijkheden. Je kunt het gebruiken om je eigen merk te promoten door middel van een boodschap of een kortingscode.
  5. Waarde toevoegen: gepersonaliseerd zijdepapier voegt waarde toe aan het verkochte artikel, cadeau of product. Het laat zien dat je geeft om presentatie van je producten en dat je streeft naar kwaliteit in de gehele bedrijfsvoering. Dit kan de waarde van jouw winkel of merk verhogen en klanten overtuigen om voor jou te kiezen.

 

Kortom, gepersonaliseerd zijdevloei met jouw firmanaam of logo biedt tal van voordelen! Het is een investering die zichzelf op lange termijn terugbetaalt door het versterken van jouw positie in de markt en helpt met het opbouwen van een loyale klantenkring.

Ook overtuigd? Informeer bij ons hoe wij bedrukt zijdevloei voor jou kunnen realiseren! We denken graag met je mee en we kunnen je vele voorbeelden laten zien van klanten die je voor zijn gegaan!