Producten
Blog_Banner_11_Sluitzegels.jpg

Leuk: sluitzegels bij Eggink verpakkingen

18-10-2022

Bedacht en ontworpen door ons eigen creatieve team: deze functionele, maar vooral leuke sluitetiketten.

Nieuw aan dit assortiment toegevoegd; een leuke serie op gestreept kraft stickerpapier.

Wat kun je met deze sluitzegels? 

Sluitetiketten of sluitzegels kun je gebruiken om een webshopdoosje of cadeaudoos extra stevig af te sluiten, maar deze stickers zijn ook geschikt om papieren draagtassen mee te sluiten of te plakken over een bonbondoosje. Leuk als onderdeel van de cadeauverpakking.


Sluitzegel met dessin of gepersonaliseerd 

We hebben de sluitzegels in verschillende dessins beschikbaar van grafisch met lijnen en stippen tot sluitzegels met de tekst 'Geniet ervan' en 'Dit kado is voor jou'. Naast onze standaard dessins is het mogelijk om een gepersonaliseerde sluitzegel of etiket te laten ontwerpen. Laat de zegels en etiketten bedrukken met bijvoorbeeld je logo, merk of bedrijfsnaam. Zo sluiten de zegels of etiketten volledig aan op je eigen huisstijl! 


Het formaat van de sluitzegel

De sluitzegels zitten op een handige rol met maar liefst 250 stuks! De maat van een zegel is 50mm breed en 150mm lang, zodat de zegel groot genoeg is om verschillende artikelen mee te sluiten. Ze zijn helemaal in stijl met onze nieuwe lijn etiketten, zodat je ze leuk kunt combineren met elkaar. Zo weet je zeker dat jouw pakketje of cadeau opvalt. Dat is leuk geven!

  

Een cadeau door de brievenbus

Het is belangrijk om aandacht te besteden aan je (verzend)verpakking, dit is dé manier om je bedrijf extra te laten zien. Met gebruik van onze sluitzegels maak jij gemakkelijk van jouw pakketje een feestje voor de klant. Een aantal tips hoe je verzendpakketjes gemakkelijk kunt personaliseren:

  • Kies het juiste formaat verzenddoosje.
  • Plak het pakketje dicht met een van onze sluitzegels.
  • Zorg dat je eigen logo zichtbaar is op het pakket. Het is belangrijk om op iedere bestelling je naam te plakken. Gebruik hier bijvoorbeeld gepersonaliseerde etiketten voor.
  • Combineer je naametiket met een neutraal etiket, zoals ons hartetiket of vlinderetiket in dezelfde kleurstelling.


  


Draagtassen gemakkelijk personaliseren.

Wij hebben nog wat extra tips om papieren draagtassen gemakkelijk te personaliseren: 

  • Kies een kleur draagtassen dat aansluit op de huisstijl van jouw merk.
  • Sluit de draagtas met onze leuke, nieuwe sluitzegels.
  • Ook hierbij is het belangrijk dat jouw eigen logo zichtbaar is, laat de tasjes personaliseren of laat etiketten bedrukken.
  • Plak hier nog een extra etiket bij of hang er een leuk hangkaartje aan met een persoonlijke boodschap voor de klant.