Producten
Blog_Banner_15_rPet_Bakje.jpg

Ons nieuwe, 100% lekvrije, duurzame, ronde bakje!

05-07-2022

Wij hebben voor jou het perfecte bakje voor het verpakken van etenswaar als salades, olijven en fruit! Onze nieuwe rPET bakjes met deksel zijn glashelder, sluiten lekvrij af en zijn duurzaam geproduceerd. Kwalitatief hoogwaardige bakjes/cups voor een scherpe prijs.


De cups zijn 100% lekvrijrPET_monster_aanvragen

Dankzij het perfect af te sluiten deksel zijn de bakjes 100% lekvrij. Jouw klanten zullen hierdoor geen problemen ondervinden tijdens het vervoeren van de gevulde bakjes. Door de perfect sluitende eigenschap zijn de bakjes ook zeer geschikt voor het bewaren van etenswaren zoals tapas, olijven en fetakaas, maar ook filet americain. 

Bekijk de rPET bakjes


Transparant en helder

De bakjes zijn helder transparant, waardoor de inhoud goed zichtbaar is. Dankzij het invallende deksel zijn ze goed stapelbaar, dit beide zorgt voor een mooie presentatie van jouw producten. 

Duurzame keuze rPET_5-formaten

De bakjes zijn gemaakt van minimaal 60% gerecycled PET (polyester kunststof). Het recyclen van PET-plastic zorgt voor minder plastic afval in de natuur. Ook draagt dit proces bij aan het verminderen van de CO2 uitstoot. Het materiaal rPET is daarom een van de meest milieuvriendelijkste verpakkingsmaterialen!


5 formaten, 1 deksel

De rPET cups zijn leverbaar in 5 verschillende formaten. Je kunt ze bestellen met een volume van 240350475700 en 950ml. Het grote voordeel is dat ze allemaal met hetzelfde deksel afgesloten kunnen worden.


Bedrukken tot wel 6 kleuren rPET_pinna

Dit materiaal laat zich erg goed bedrukken tot wel 6 kleuren. Je kunt kiezen voor jouw eigen logo, hiermee zorg je voor een herkenbare uitstraling van jouw producten. Wij denken hierin graag met je mee!

Vraag hier vrijblijvend een monster aan


De Zuivelhoeve en Pinna Delicatessen maken gebruik van deze bakjes 

Om alle delicatessen op een duurzame en kwalitatief goede manier te verpakken maken de Zuivelhoeve en Pinna Delicatessen gebruik van de door ons geleverde rPET bakjes. De bakjes zijn bedrukt met het logo, wat zorgt voor een herkenbare uitstraling.


Vraag een monster aan of bestel!

Je bestelt de cups zonder bedrukking eenvoudig in onze webshop! Wil je meer informatie over het bedrukken van de bakjes of wil je een monster aanvragen? Neem dan vrijblijvend contact op met onze food afdeling. Onze vertegenwoordigers Edwin, Alex of Eric zijn te bereiken op  053-4352725 of mail naar food@eggink-verpakkingen.com.