Producten
Blog_Banner_04_Eggink_algemeen.jpg

Eggink Verpakkingen BV | Alles onder 1 dak

17-05-2023

In 1956 is Eggink Verpakkingen BV opgericht. Vanuit een klein familiebedrijf is Eggink Verpakkingen BV uitgegroeid tot een middelgrote groothandel in verpakkingsmaterialen met 3 vestigingen in Winterswijk en Enschede. Veel van onze collega’s werken al jaren bij Eggink Verpakkingen BV en kunnen zich met recht specialisten noemen in allerhande verpakkingen.

Wij verkopen verpakkingsmaterialen voor de foodsector, detailhandel en industriële tak.

We hebben dit opgedeeld in drie productgroepen:

Food

Bij de productgroep foodverpakkingen verkopen we, zoals de naam al zegt, verpakkingen voor etenswaren. Denk aan snackbakjes voor de snackbar, kibbelingbakken, tapasbakken, kaaspapier, olijvenbakjes, snackdraagtassen, houten bestek, papieren zakken. Je noemt het en wij hebben het of kunnen het voor je bestellen! Ook voor bedrukte foodverpakkingen ben je bij ons aan het juiste adres.

Onze specialisten op het gebied van foodverpakkingen zitten in Enschede aan de Bentrotstraat 44.


Retail

Productgroep retail verkoopt alle verpakkingen die nodig zijn in de detailhandel, in de winkel dus. Van papierrolhouders tot inpakpapier, van plakband tot krullint, maar ook voor draagtassen, cadeauzakjes, prijstangen, decoratie en zijdevloei kun je bij ons terecht. Ook voor bedrukte cadeauverpakkingen kun je bij ons terecht.

Productgroep retail heeft een sfeervolle en grote showroom aan Ambachtsstraat 32 in Winterswijk en geven je daar graag tips en advies.


Industrie

Bij productgroep industrie kun je denken aan palletrekfolie, omsnoeringsband, (verzend-)dozen in alle formaten met en zonder personalisatie, opvulmateriaal en ander groot verpakkingsmateriaal. De productgroep industrie staat bekend om volumewerk, vooral volle pallets verpakkingsmateriaal gaan naar onze klanten. 

Productgroep industrie heeft een showroom aan Ambachtsstraat 75 in Winterswijk.


Meer informatie?

Bij Eggink verpakkingen zijn we steeds bezig met het vernieuwen van ons assortiment. We houden trends en ontwikkelen in de gaten en passen hier onze producten op aan. Meer informatie? Bel naar 0543-513365 of mail naar info@eggink-verpakkingen.com