Producten
Blog_Banner_44_Wat_kun_je_gebruiken_voor_Cadeaupaketten.jpg

Wat kun je allemaal gebruiken voor het maken van cadeaupakketten?

03-11-2022

Stel je hebt allemaal verschillende cadeaus gekocht, hoe verpak je dit dan tot één mooi geschenk? In deze blog nemen we je mee in de mogelijkheden van geschenkverpakkingen


Het einde van het jaar nadert snel, tijd om aan de slag te gaan met de jaarlijkse relatiegeschenken voor klanten en de kerstpakketten voor medewerkers. Natuurlijk gaat het uiteindelijk om de inhoud van het pakket, maar met een pakketdoos met een feestelijk dessin geef je het kerstpakket net even dat kleine beetje extra! 

Bij Eggink verpakkingen bieden wij een ruim assortiment pakketdozen en geschenkmanden aan.


Wat is de beste geschenkverpakking voor jouw cadeau?

Het ene geschenk komt het beste tot zijn recht in een diamantzak, terwijl het andere juist beter uitkomt in een mooie cadeautas. Daarnaast kun je je geschenkverpakking opvullen met diverse opvulmaterialen zoals beschreven in onze laatste blog. Hieronder nemen wij je mee in de mogelijkheden van de cadeau pakketten.


We zullen de volgende geschenkverpakkingen nader toelichten;

Diamantzakken

(Kerst)pakketdoos

Cadeautas

Papieren Cadeauzakken

Geschenkmanden
Diamantzakken
Zoek je een luxe verpakking waarmee je een cadeau snel kunt inpakken? Dan is een diamantzak wellicht de juiste keuze. Een belangrijk kenmerk van de diamantzakken is dat ze glashelder zijn en daardoor uitermate geschikt om te gebruiken als geschenkverpakking voor bijvoorbeeld het maken van fruitmanden, kaas- en delicatesse pakketten etc.. Daarnaast zijn deze zakken ook nog eens erg makkelijk in gebruik en mede daardoor een mooi en representatief alternatief voor bijvoorbeeld mandjes of fleszakken. Om de zakken een stevige bodem te geven, maak je gebruik van bijpassende bodems.
Bij Eggink worden deze geleverd in de kleur zilver en goud. Dat wil zeggen dat de ene kant van de bodem zilver is en de andere kant goud. Dat past dus altijd! Een geschenk in een diamantzak maak je helemaal af met een feestelijke strik, zoals bijvoorbeeld een sveltostrik of andere linten en strikken uit onze collectie evt. gecombineerd met een leuke label of etiket. Zo heb je in een handomdraai een kant en klaar pakket zoals getoond in onderstaande video. 
(Kerst)pakketdoos
Heb je veel verschillende cadeaus gekocht en matchen ze niet helemaal met elkaar? Door gebruik te maken van een pakketdoos kun je al je cadeaus gemakkelijk kwijt en kun je verschillende stijlen door elkaar gebruiken. Met diverse opvulmaterialen vul je de doos goed op en heb je alleen 'doorzichtig' tape nodig om de doos af te sluiten. Met een handige handdoossluiter plak je de doos in een handomdraai dicht. 

De pakketdozen zijn verkrijgbaar in diverse formaten en met leuke prints. Daarnaast zijn ze stapelbaar. Om zeker te weten dat het gewenste formaat met het gewenste dessin nog op voorraad is raden we je aan om jouw bestelling tijdig te plaatsen. Maar waar moet je allemaal aan denken bij het bestellen van kerstpakketdozen? In dit blog geven wij je wat tips en trucks!


Cadeautas
Je kunt ook gebruik maken met een cadeautas. Je kunt kiezen voor een tas met een vrolijk dessin, maar ook een egale tas die je leuk kunt voorzien van een bijpassend etiket, label of een mooi lint. De voordelen van een cadeautas is dat je de tas naderhand nog kunt gebruiken als bijvoorbeeld boodschappen tas. Eggink heeft tevens Jute tassen. Deze zijn eventueel ook te bedrukken. Meer info hierover lees je in onze nieuwe blog.

Papieren cadeauzakken
Ook leuk om je cadeau in te verpakken zijn de leuke papieren zakken met een opdruk verkrijgbaar in diverse formaten. Deze zakjes kun je dan ook weer leuk bij een groter pakket instoppen. Zie hier het assortiment papieren cadeauzakken.


Geschenkmanden
Een heel pakket cadeau geven vol met kleine cadeaus is toch veel leuker dan één groot geschenk? Een mand vol cadeaus ziet er niet alleen leuk uit, het is ook heel praktisch. Zo heb je met een geschenkmand niet alleen een mooie geschenkverpakking voor je cadeaus, naderhand is de mand ook goed te gebruiken als decoratie in huis of op kantoor, bijvoorbeeld als een plantenbak. Daarnaast kan je de mand leuk opvullen met bijvoorbeeld houtwol of sizzlepak.
Maak je mand extra mooi met cadeaufolie, linten en etiketten.

Hieronder zie je hoe je een mand in kunt pakken met folie:
Al onze mooie cadeaus en ideeën laten we ook zien op Instagram. Volg jij ons al?