Producten
06_Blog_Banner_herbruikbaar_plastic_bestek__1_.jpg

Duurzaam dineren: het voordeel van herbruikbaar plastic bestek

In een wereld waar duurzaamheid steeds belangrijker wordt, is de keuze voor herbruikbaar plastic bestek een slimme zet voor milieu-bewuste consumenten. Dit soort bestek biedt niet alleen een praktische oplossing voor diners buitenshuis, zoals barbecues, maar het is ook een stap voorwaarts in de strijd tegen plastic afval.


Milieuvriendelijk en kosteneffectief

Voordelen van herbruikbaarheid

Herbruikbaar plastic bestek kan tot vijf keer in de vaatwasser worden gewassen zonder aan kwaliteit in te leveren. Dit vermindert de noodzaak om voortduren nieuw bestek aan te schaffen, wat uiteindelijk zowel de portemonnee als de planeet ten goede komt.

Economische voordelen

In vergelijking met alternatieven zoals houten bestek, is herbruikbaar plastic bestek een kosten effectievere oplossing. Het bestek is goedkoper in aanschaf én meerdere keren te gebruiken. Win-win dus!

 

Lange levensduur en sterkte

Bestand tegen breken

In tegenstelling tot traditioneel plastic bestek, dat snel kan breken, is ons herbruikbare bestek erg sterk, waardoor het niet breekt tijdens gebruik.

Voorkomen

Houten bestek kan splinters veroorzaken bij breken, een risico dat niet aanwezig is bij het herbruikbare plastic bestek. Dit maakt het een veilige keuze voor alle gebruikers.


Kwaliteit en functionaliteit

Scherpe messen voor diverse gerechten

De messen van herbruikbaar plastic bestek zijn scherp genoeg om gemakkelijk vlees te snijden, wat het ideaal maakt voor BBQ’s en andere diners waarbij een divers menu wordt geserveerd. Ook de vorken en lepels van herbruikbaar plastic zijn sterk! 

Perfect voor BBQ en buiten evenementen

De duurzaamheid, functionaliteit en veiligheid van herbruikbaar plastic bestek maken het de perfecte keuze voor buitenevenementen!


Gemak en onderhoud

Vaatwasser bestendigheid

Het gemak van het kunnen wassen in de vaatwasser maakt herbruikbaar plastic bestek een praktische keuze voor dagelijks gebruik.

Hergebruik: tot 5 keer afwassen!

De mogelijkheid om het bestek tot vijf keer te wassen en opnieuw te gebruiken, benadrukt de duurzaamheid en de milieuvoordelen van deze keuze.


Waarom kiezen voor herbruikbaar plastic bestek?

Het overstappen naar herbruikbaar plastic bestek is een eenvoudige, maar effectieve manier om een positieve impact op het milieu te maken, terwijl je geniet van een hoge kwaliteit plastic bestek!

Neem contact met ons op voor het juiste advies

Wij denken graag met je mee voor het juiste advies. Ook voor vragen kun je bij ons terecht. Wil je contact opnemen? Bezoek een van onze showrooms in Winterswijk en Enschede, of neem contact op via de mail of telefoon!