Producten
Pakketten

Slimme oplossingen voor het maken van (kerst-)pakketten

10-10-2023

Het najaar is begonnen en traditiegetrouw gaan bedrijven op zoek naar mooie kerstpakketten om hun waardering naar hun medewerkers uit te spreken. 

De afgelopen jaren kiezen ondernemers vaker voor zorgvuldig samengestelde pakketten met zelf uitgezochte persoonlijke attenties van (lokale) zelfstandige ondernemers in plaats van het standaardpakket in kartonnen dozen van de bekende groothandelaren in kerstpakketten. Deze persoonlijke kerstpakketten worden van oudsher opgemaakt in lichtgewicht, goedkope manden zoals de bamboemand, de rieten manden en wilgen manden. 


Dit kan beter, vinden wij. Dus wij zijn op zoek gegaan naar duurzame, mooie en toch betaalbare alternatieven voor het goedkope mandje en dan binnen Europa, het liefst zelfs binnen Nederland. En raad eens?! Deze hebben we gevonden! 

Bekijk het hier of hieronder! 
Daarnaast lichten we ook een aantal andere alternatieven en ‘gouwe ouwe’ oplossingen uit.
Lees gauw verder!

Kartonnen schalen

Nieuw in ons assortiment zijn ook de kraftkleurige kartonnen schalen. Deze kartonnen schalen worden plano aangeleverd, waardoor ze ruimtebesparend zijn. Je vouwt ze eenvoudig in elkaar en dan heb je een stevige kartonnen schaal of mand voor je cadeaupakketten. Het karton is voorzien van een FSC-keurmerk, waardoor het zeker is dat de grondstof afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen. Daarnaast zijn onze schalen verkrijgbaar in verschillende maten!

Kartonnen emmers

Nieuw: kartonnen emmers van 5L. Deze stevige kartonnen emmers van bruin kraft zijn voorzien van een waterdicht laagje aan de binnenzijde, waardoor ze niet lekken, mocht er vloeistof inkomen. Ideaal voor een stoer bierpakket. Leuk om onze sluitzegels op te gebruiken als decoratieve toevoeging.

Gouwe ouwe: diamantzakken!

Altijd op voorraad onze glasheldere, superpraktische diamantzakken. Gemaakt van glashelder PP-folie en verkrijgbaar in 4 handige maten. Deze ronde zakken zijn veelzijdig en eenvoudig in gebruik. En ze zijn vanaf nu ook nog eens heel scherp geprijsd!

Gebruik ze met de handige bijpassende inlegkartons voor een stevige ondergrond voor een mooi cadeaupakket. Ga voor dubbelzijdige goud/zilveren inlegkartons en kies de kleur die bij jou past. 

Papieren blokbodemzakken

Handige papieren blokzakken in verschillende maten voor het snel verpakken van je cadeaus met een duurzame look. Vouw ze aan de bovenkant om, plak ze dicht met een passend gelegenheidsetiket en een mooi stuk lint en klaar is je cadeau!

Vensterdozen

Kies voor een van onze vensterdozen met glashelder venster in de kleur zwart of kraft. Prachtig voor verschillende soorten geschenkpakketten en tevens stapelbaar, waardoor het ook nog eens ruimtebesparend werkt als je meerdere pakketten tegelijk moet maken of vooruit wilt werken.

Kerstpakketdozen

Uiteraard zijn de traditionele kerstpakketdozen ook weer verkrijgbaar. Elk jaar komen er nieuwe frisse dessins uit in vele maten. Bekijk ze snel op onze website!


Luxe papieren draagtassen

De luxe draagtassen zijn gemaakt van papier met een luxe, glossy laag om de luxe uitstraling aan de tas te geven. Een aantal van deze luxe draagtassen zijn zelfs leverbaar met een handvat van organza.


Tot slot

Verkoop je ook losse pakketten en niet alleen in opdracht? Werk dan alvast vooruit, zodat je winkel volstaat met prachtig ingepakte pakketten. Dat scheelt tijd, de klant kan het zó meenemen en het ziet er hartstikke gezellig uit.

Vraag ook je klanten die voorgaande jaren meerdere pakketten bij je hebben afgenomen om op tijd te bestellen, zodat je alvast de inkopen kunt doen, want ondanks dat we ruim hebben ingekocht, geldt voor al het bovenstaande dat op ook echt op is. Bestel op tijd om extra eindejaars-stress te voorkomen.

We wensen jullie een prachtig mooi najaarsseizoen toe!

Kijk voor tips en inspiratie rondom de nieuwste trends en de leukste manieren van inpakken op onze website of volg ons op social media!