Producten
Pakketten

Slimme oplossingen voor het maken van (kerst-)pakketten

Het najaar is begonnen en traditiegetrouw gaan bedrijven op zoek naar mooie kerstpakketten om hun waardering naar hun medewerkers uit te spreken.

De afgelopen jaren kiezen ondernemers vaker voor zorgvuldig samengestelde pakketten met zelf uitgezochte persoonlijke attenties van (lokale) zelfstandige ondernemers in plaats van het standaardpakket in kartonnen dozen van de bekende groothandelaren in kerstpakketten. Deze persoonlijke kerstpakketten worden van oudsher opgemaakt in lichtgewicht, goedkope manden zoals de bamboemand, de rieten manden en wilgen manden.

Door de fors gestegen prijzen voor containervervoer (van $1500 per container in begin 2020 tot $15.000 (!) op dit moment), grondstoftekort en coronauitbraken in- en rondom belangrijke Aziatische havens, is het momenteel erg moeilijk en kostbaar om goederen te importeren uit het verre oosten. De bamboemand werd eigenlijk vooral gebruikt om de producten uit een pakket bijeen te houden, maar verder had het weinig functie. Het mandje werd na het uitpakken al gauw weggegooid in plaats van hergebruikt.

Dit kan beter, vinden wij. Dus wij zijn op zoek gegaan naar duurzame, mooie en toch betaalbare alternatieven voor het goedkope mandje en dan binnen Europa, het liefst zelfs binnen Nederland.

En raad eens?! Deze hebben we gevonden! Bekijk het hier of hieronder!Daarnaast lichten we ook een aantal andere alternatieven en ‘gouwe ouwe’ oplossingen uit.
Lees gauw verder!

Nieuw: Luxe paper bags en jute bags

We hebben prachtige papieren en jute zakken in ons assortiment opgenomen. Deze paper bags zijn voorzien van een leren omgeslagen rand of in een ‘knitted’ variant en zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren en maten. Doordat de paper bags laag en heel stevig zijn, zijn ze uitermate geschikt als ondergrond voor een mooi cadeaupakket. Er zijn ook hogere varianten voor de grotere pakketten of pakketten met flessen wijn of andere drank.  Een groot stuk PP-folie eromheen met een mooie strik en klaar ben je! Na het uitpakken van het pakket zijn deze manden decoratief te gebruiken in huis. Deze paper bags vind je in verschillende woonwinkels en zijn te vinden op menig Instagrampagina van interieurontwerpers. De mand of verpakking is dus onderdeel van het pakket of cadeau. Een cadeau verpakt in een cadeau!

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Je hebt de keus uit paper bags of jute, voor een duurzame look.

Nieuw: Kartonnen schalen in rechthoek en 6-hoek

Nieuw in ons assortiment zijn ook de kraftkleurige kartonnen schalen in een lage rechthoekige vorm of een zeshoek met een hogere rug. Deze kartonnen schalen worden plano aangeleverd, waardoor ze ruimtebesparend zijn. Je vouwt ze eenvoudig in elkaar en dan heb je een stevige kartonnen schaal of mand voor je cadeaupakketten. De rechthoekige lage schalen zijn verkrijgbaar in twee formaten, de zeshoekige schalen in drie maten, klein, medium en groot. Het karton is voorzien van een FSC-keurmerk, waardoor het zeker is dat de grondstof afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Nieuw: Kartonnen emmers

Nieuw: kartonnen emmers van 5L. Deze stevige kartonnen emmers van bruin kraft zijn voorzien van een waterdicht laagje aan de binnenzijde, waardoor ze niet lekken, mocht er vloeistof inkomen. Ideaal voor een stoer bierpakket. Leuk om onze sluitzegels op te gebruiken als decoratieve toevoeging.

Gouwe ouwe: diamantzakken!

Altijd op voorraad onze glasheldere, superpraktische diamantzakken. Gemaakt van glashelder PP-folie en verkrijgbaar in 4 handige maten. Deze ronde zakken zijn veelzijdig en eenvoudig in gebruik.

Gebruik ze met de handige bijpassende inlegkartons voor een stevige ondergrond voor een mooi cadeaupakket. Nieuw dit jaar zijn de antracietkleurige/kraftkleurige inlegkartons. Natuurlijk zitten de goud/zilverkleurige kartons ook nog altijd in ons assortiment.

Enne….. van 1 oktober tot en met 31 december krijg je de goud/zilverkleurige kartons gratis bij aanschaf van een doos diamantzakken! (Dit geldt alleen voor de goud/zilverkleurige kartons, niet voor de nieuwe antraciet/kraftkleurige kartons.)

Nieuw: papieren blokbodemzakken

Handige papieren blokzakken in verschillende maten voor het snel verpakken van je cadeaus met een duurzame look. Vouw ze aan de bovenkant om, plak ze dicht met een passend gelegenheidsetiket en een mooi stuk lint en klaar is je cadeau!

Nieuw: Vensterdozen

Ook nieuw zijn onze vensterdozen met glashelder venster in de kleur olijfgroen. Prachtig voor verschillende soorten geschenkpakketten en tevens stapelbaar, waardoor het ook nog eens ruimtebesparend werkt als je meerdere pakketten tegelijk moet maken of vooruit wilt werken.

Kerstpakketdozen

Uiteraard zijn de traditionele kerstpakketdozen ook weer verkrijgbaar. Elk jaar komen er nieuwe frisse dessins uit in vele maten. Bekijk ze snel op onze website!Alle producten op één plek? Klik hier door naar een overzicht van bovengenoemde producten 

Tot slot

Verkoop je ook losse pakketten en niet alleen in opdracht? Werk dan alvast vooruit, zodat je winkel volstaat met prachtig ingepakte pakketten. Dat scheelt tijd, de klant kan het zó meenemen en het ziet er hartstikke gezellig uit.

Vraag ook je klanten die voorgaande jaren meerdere pakketten bij je hebben afgenomen om op tijd te bestellen, zodat je alvast de inkopen kunt doen, want ondanks dat we ruim hebben ingekocht, geldt voor al het bovenstaande dat op ook echt op is. Bestel op tijd om extra eindejaars-stress te voorkomen.

We wensen jullie een prachtig mooi najaarsseizoen toe!

Kijk voor tips en inspiratie rondom de nieuwste trends en de leukste manieren van inpakken op onze website of volg ons op social media!