Producten
Blog_beelden_19_kerstpakketdozen_relatiegeschenken.jpg

Kerstpakketdozen en relatiegeschenken - Een oprecht bedankje voor je inzet in deze bijzondere tijd!

01-11-2020

Het einde van het jaar nadert snel, tijd om aan de slag te gaan met de jaarlijkse relatiegeschenken voor klanten en de kerstpakketten voor medewerkers. Dit jaar is het toch anders dan anders. Met ons ruim assortiment gelegenheidsetiketten geef je net even dat persoonlijke tintje aan je cadeau en laat je weten dat je de ander een warm hart toedraagt.


Natuurlijk gaat het uiteindelijk om de inhoud van het pakket, maar met een pakketdoos met een feestelijk dessin geef je het kerstpakket net even dat kleine beetje extra. Ons assortiment kerstpakketdozen kun je online bekijken en snel bestellen. Bij ons kun je deze dozen al vanaf 15 stuks per formaat/per dessin bestellen.


Nieuw dit jaar zijn de pakketdozen in een zes- en driehoekige vorm. Ontzettend leuk om te geven en net even een keer wat anders! Deze dozen zijn gemaakt van stevig kraftpapier. Ook zijn er speciale sint-pakketdozen. Nu de Sint wat minder makkelijk aan huis kan komen, kun je met deze sint pakketdoos toch de kadootjes op de juiste plaats krijgen! Met onze speciale sint hanglabels kun je ieder cadeau persoonlijk maken.
Praktische tips

Voordat je kerstpakketdozen gaat bestellen, is het aan te raden om eerst de inhoud uit te zoeken. Zodra je het pakket hebt samengesteld, weet je exact hoe hoog, breed en lang de doos moet zijn en kun je het juiste formaat bestellen. Ook voorkom je hierdoor het onnodig gebruik van veel opvulmateriaal.

Uiteraard is het voor de ontvanger van het pakket leuker om een overvolle doos producten te ontvangen dan een kerstpakketdoos die voor de helft (op)gevuld is. Toch is houtwol onmisbaar als je de kerstpakketten gaat vullen, want een perfect passende doos is bijna onvindbaar. Om de goederen in het pakket goed te beschermen kun je gebruik maken van bijvoorbeeld houtwol of het luxere opvulmateriaal crinkle cut.


Ben je een groothandel in relatiegeschenken
of kerstpakketten?

Ook dan kun je bij ons terecht! Wij kunnen tegen zeer scherpe prijzen de kerstpakketdozen op het door jou gewenste adres afleveren.
Naast de kerstpakketdozen hebben wij ook een zeer groot assortiment verpakkingsmaterialen voor relatiegeschenken en speciale geschenkverpakkingen voor Sint en Kerst. Bekijk online ons assortiment en plaats in een keer jouw bestelling.


Bestel op tijd online kerstpakketdozen

Om zeker te weten dat het gewenste formaat met het gewenste dessin nog op voorraad is raden we je aan om jouw bestelling tijdig te plaatsen. Bestellen kun je makkelijk en snel online via onze webshop. De kerstpakketdozen kunnen wij over het algemeen uit voorraad leveren, waardoor ze binnen slechts enkele werkdagen geleverd worden. Mocht een doos niet meer voorradig zijn, dan nemen wij direct contact met je op om een passend alternatief aan te bieden.