Producten

Sinterklaas banners

80 cm
set 
102750
10.92 (13.21 incl btw)
19 items
95 cm
set 
102748
13.11 (15.86 incl btw)
5 items
set 
0115346
53.95 (65.28 incl btw)
1 items

Sinterklaas banners: een mooie, goedkope sfeermaker voor winkel of etalage!

Een banner geeft direct de juiste sfeer aan je etalage, winkel of beursstand! Onze banners kun je heel makkelijk ophangen en zijn daardoor nooit een sta in de in weg. De banners hebben allemaal een mooie fullcolour print, doordat er gebruik is gemaakt van hoogwaardig, kleurrijk fotomateriaal.

Wij hebben vele verschillende soorten bedrukte banners op voorraad voor alle seizoenen van het jaar. Zo hebben we bijvoorbeeld vele verschillende soorten banners voor de feestelijke decembermaand (banners voor Sinterklaas).

Bestel Sint banners makkelijk en snel online!

Bij Eggink verpakkingen verkopen wij ons assortiment Sint banners zowel online als via onze showrooms in Enschede en Winterswijk. Online heeft als voordeel dat je makkelijk en snel kunt bestellen en direct kunt afrekenen. Afhankelijk van de levertijd van de Sinterklaas of Piet banners zullen wij jouw bestelling zo spoedig mogelijk op het door jou gewenste adres afleveren.

Laat je inspireren door ons assortiment banners!

Onze vestigingen in Enschede en Winterswijk beschikken niet alleen over een groot magazijn, maar ook over een sfeervolle showroom. Onze showrooms ondergaan meerdere keren per jaar een grote of kleine metamorfose om de sfeer van het (komende) seizoen te laten zien of een bijzonder thema uit te lichten. Dus laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment banners en adviseren door een van onze medewerkers!

Meer weten?

Wil je meer weten over ons assortiment banners voor Sinterklaas of over andere verpakkingsmaterialen? Neem contact op met 1 van onze medewerkers of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.