Producten

VestigingenOnze vestigingen in Enschede en Winterswijk beschikken niet alleen over een groot magazijn, maar ook over een showroom.

Een paar keer per jaar ondergaan de showrooms een ware metamorfose! In onze showrooms kun je je laten inspireren door de nieuwste trends op het gebied van detailverpakkingen, industriële verpakkingen en foodverpakkingen voor het volgende seizoen of in een bepaald thema.


Advies over verpakkingen in Enschede en Winterswijk

Ben je op zoek naar verpakkingsmateriaal zoals bijvoorbeeld cadeaupapier, bijpassend lint of draagtassen, maar weet je nog niet exact wat je zoekt? Wil je hierover graag advies? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Verpakkingen uit voorraad leverbaar

Zowel in Enschede als in Winterswijk hebben wij een uitgebreid assortiment aan producten voorradig. Jouw goederen kun je dus meteen meenemen. Natuurlijk staan onze productspecialisten voor je klaar om je te voorzien van advies over (bedrukte) verpakkingsmaterialen.


Enschede

Bentrotstraat 44-54
7531 AB Enschede
Telefoon: +31 (0)53 - 435 27 25
E-mail: enschede@eggink-verpakkingen.com
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.30 – 12.30 uur


Winterswijk

Ambachtsstraat 32
7102 DW Winterswijk
Telefoon: +31 (0)543 - 513 365
E-mail: winterswijk@eggink-verpakkingen.com
Openingstijden: Maandag t/m vrijdag 8.00 – 12.30 uur


Informatie over en testen van industriële verpakkingsmaterialen in Winterswijk

Naast de showroom bieden wij in Winterswijk ook informatie over alles op het gebied van industriële verpakkingsmaterialen. Voor het testen van bv. de geschiktheid van een verpakking voor een klantspecifiek product, een demonstratie van een verpakkingsapparaat/-machine of advies over het bedrukken van dozen ben je van harte welkom in onze showroom aan de Ambachtsstraat 32. Voor meer informatie kun je mailen naar industrie@eggink-verpakkingen.com