Producten

Vishandel Ziegerink

Voor onze klant Vishandel Ziegerink van Dennis Ziegerink heeft Eggink verpakkingen in samenwerking met de Spandoekencentrale deze prachtige luxe draagtas ontwikkeld.

Stevig van uitvoering, full-colour bedrukt & geweven materiaal

Een grote bestelling bij Vishandel Ziegerink? Deze wordt nu geheel in stijl meegegeven in deze full-colour bedrukte, mooie, luxe, duurzame draagtas. Deze tas is stevig van uitvoering, full-colour bedrukt en van geweven materiaal. De tas is speciaal ontworpen voor meermalig gebruik. Over het uiteindelijke resultaat zijn alle drie meer dan tevreden. De tas is bijna te mooi om te gebruiken!

Ook voor andere draagtassen!

Ook op zoek naar een stevige draagtas? En van herbruikbaar materiaal? Informeer eens bij Eggink verpakkingen. Wij hebben een groot assortiment om ook jou optimaal van dienst te zijn. En geef je de voorkeur aan een tas die nét even iets meer uitstraling mag hebben? Ook dan zijn we je van dienst met herbruikbare grondstoffen. Bijvoorbeeld materialen zoals jute, vilt, katoen of canvas. Grondstoffen die zich prima lenen voor een tweede (en volgende) leven en waarmee je niets inlevert op het gebied van stevigheid.


Full-colour bedrukkingen of een nieuw logo?

Ben je toe aan een nieuwe gepersonaliseerde bedrukking of wil je je huidige logo of huisstijl voorzien van een compleet nieuwe look? Neem dan contact op met onze in huis grafische vormgevers! De draagtas van Vishandel Ziegerink is ontworpen in samenwerking met Marjolein Kemna van de Spandoekencentrale, Enschede. Zij specialiseren zich in het ontwerpen van gepersonaliseerde spandoeken en/of afscheidingszeil voor bijvoorbeeld je verkoopwagen.

Neem hier een kijkje op de website van Vishandel Ziegerink.