Producten

Verpakkingen bedrukken

Bijna elke verpakking is bij Eggink te bedrukken. Ons advies: maak er gebruik van! Niets is waardevoller dan 'gezien' en herkend te worden.


Opvalwaarde

De opvalwaarde van een verpakking is van groot belang wanneer je je wilt onderscheiden in de verpakkingsbranche. Het maakt je product uniek, tegelijkertijd herkenbaar en het straalt zekerheid en professionaliteit uit.

Met een bedrukte draagtas bijvoorbeeld is het bereik is enorm! Denk aan drukke winkelstraten en jouw draagtas die dezelfde uitstraling heeft als bijvoorbeeld de gevel van jouw zaak. Als een geschenk jouw bedrukte etiket draagt, weet ook de ontvanger je te vinden. Het doel van het bedrukken van een verpakking kan ook informatief zijn met bv. het beschrijven van de inhoud van een product. Eggink verpakkingen helpt je graag bij het advies over het ontwerp van jouw verpakking.

Er zijn nog veel meer voorbeelden van waardevolle bedrukkingen: lint, zijdevloei, bonbondoosjes, taartdozen, (brood-)zakken, kaasvellen, puntzakken, bakjes, servetten, bestekzakjes, bekers, wijnkisten, dozen, tape en verzendzakken.

Met jouw eigen logo en vormgeving als reclame-uiting wordt ieder product je wandelend visitekaartje.

Heb je vragen over wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van verpakkingen bedrukken? Bel 0543 - 51 33 65 of mail ons! Samen bespreken we je wensen en de mogelijkheden.