Producten

S-ter Winterswijk

an de Misterstraat vind je de leuke knusse boetiek van Ester, genaamd S-ter. Met prachtige kleding voor jong en oud, weet Ester je gelijk te boeien door alle vrolijk gekleurde items. Om de kleding stijlvol mee te geven, hebben wij van Eggink verpakkingen speciaal voor S-ter leuke etiketten, verzendzakken, zijdevloei, plastic en papieren draagtassen ontworpen.

Duurzaam met een chique uitstraling

Naast plastic draagtassen in twee formaten heeft S-ter nu ook een papieren draagtas laten maken zodat alles milieubewust en in stijl aan de klant kan worden meegegeven.

Onlangs heeft Ester ook gekozen voor de PP non woven bigshopper. Non-woven polypropyleen is een recyclebare plastic stof. Duurzaam, sterk en licht van gewicht.

“Het is zo echt een kadootje dat je de mensen mee geeft. Daarbij draagt het ook nog je eigen naam! Hartstikke leuk!” vertelt Ester enthousiast. “Ik vraag altijd aan de klant of hij/zij de voorkeur geeft aan een plastic of een papieren draagtas,"vertelt Ester. "Ik zie in de praktijk dat eigenlijk iedereen kiest voor een papieren draagtas!”

Steeds meer klanten waarderen het wanneer je duurzaam en milieubewust bezig bent. Door de draagtassen te bedrukken in de stijl van je bedrijf krijgt het direct een chique uitstraling.

Ook voor andere draagtassen!

Ook op zoek naar een stevige draagtas? En van herbruikbaar materiaal? Informeer eens bij Eggink verpakkingen. Wij hebben een groot assortiment om ook jou optimaal van dienst te zijn. En geef je de voorkeur aan een tas die nét even iets meer uitstraling mag hebben? Ook dan zijn we je van dienst met herbruikbare grondstoffen. Bijvoorbeeld materialen zoals jute, vilt, katoen of canvas. Grondstoffen die zich prima lenen voor een tweede (en volgende) leven en waarmee je niets inlevert op het gebied van stevigheid.

Full-colour bedrukkingen of een nieuw logo?

Ben je toe aan een nieuwe gepersonaliseerde bedrukking of wil je je huidige logo of huisstijl voorzien van een compleet nieuwe look? Neem dan contact op met onze in huis grafische vormgevers!

Neem hier een kijkje op de website van S-ter.