Producten
Blog_beelden_23_katoenen_jute_stoffen_draagtassen1.jpg

Katoenen, jute en stoffen draagtassen

07-09-2020

Eggink verpakkingen heeft veel te bieden als het gaat om draagtassen. Naast een uitgebreid, standaard assortiment maken we dagelijks veel draagtassen op maat, helemaal naar wens van de klant. Maar wist je ook dat wij een ruim assortiment katoenen, non woven, vilten en jute draagtassen hebben? Door middel van zeefdruk zijn ook deze draagtassen naar wens te drukken en dus te personaliseren


Creëer een hoge opvalwaarde met een bedrukte, duurzame draagtas van jute, katoen of vilt 

Een bedrukte, stoffen draagtas is geen wegwerpproduct, zoals een plastic of papieren draagtas, maar wordt door de klant veelvuldig gebruikt. Voor je naamsbekendheid is dit natuurlijk gunstig, aangezien de bedrukte draagtas herhaaldelijk in het straatbeeld zichtbaar is. De tassen zijn duurzaam in gebruik, slijtvast en kunnen worden voorzien van diverse, mooie en meerkleurige bedrukkingen.

Katoenen draagtassen 

De katoenen draagtassen zijn leverbaar in 2 verschillende soorten:
1. Draagtas van soepelvallend, dun katoen
2. Draagtas gemaakt van canvas stof (zwaar katoen), welke wat dikker en steviger is dan de dun, katoenen draagtas
Beide draagtassen nemen weinig ruimte in beslag.


Jute draagtassen 

De jute draagtas is een stevige shopper en gemaakt van natuurlijk materiaal. De jute draagtas kenmerkt zich door de robuuste look en kan tegen een stootje. 


Vilten draagtassen 

Vilten draagtassen hebben een verfijnde, luxe uitstraling en zijn gemaakt van stevig vilt met een onregelmatig patroon. Deze draagtassen zijn uitermate geschikt om te laten bedrukken en door de vorm van de handvatten hebben ze een speelse uitstraling. 

Nog meer redenen om je stoffen draagtas te laten bedrukken 

Een mooie aanleiding voor het bedrukken van een stoffen draagtas kan bijvoorbeeld een jubileum zijn waarbij je de draagtas inzet als leuke weggever. Ook kun je een stoffen draagtas laten bedrukken voor een bepaalde actieperiode of een dergelijk thema als Vaderdag, Sinterklaas, BBQ, etc. Ook als kerstpakket zien we ze vaak bedrukt worden. Wij verzorgen dan de bedrukking (denk bijvoorbeeld aan een logo, slogan, een mooie wens of een grafisch dessin) en jij vult de draagtas zelf met geschenken. Zo kun je je personeel een origineel en persoonlijk kerstpakket overhandigen.

Doordat onze stoffen, bedrukte draagtassen in kleine oplages te bestellen zijn is het ook aantrekkelijk ze door te verkopen in je eigen winkel. 


Eigenschappen en voordelen van een stoffen draagtas


✔ Duurzaam omdat je de draagtas kunt hergebruiken
✔ Populair door de goede prijs-kwaliteitverhouding
✔ De draagtassen zijn Oeko-Tex Standard 100 gecertificeerd. Oeko-Tex Standard 100 is een test- en certificeringssysteem voor textiel. De standaard richt zich op het beperken van het gebruik van schadelijke stoffen in relatie tot de gezondheid van de eindgebruiker
✔ Jute draagtassen hebben een natuurlijke look and feel
✔ Katoenen draagtassen zijn gemaakt van soepel materiaal waardoor ze eenvoudig zijn op te vouwen en mee te nemen
✔ Goed te bedrukken door middel van zeefdruk; dit creëert herkenbaarheid op een eenvoudige manier
✔ Hoge opvalwaarde, mede door hergebruik
✔ Leuk voor bijvoorbeeld een speciale actie, jubileum of als kerstpakket
✔ Minimale afname is laag, namelijk 50 of 100 stuks, waardoor het ideaal is in te zetten bij een actie
✔ Laat de draagtassen bedrukken met een algemene/tijdloze vormgeving en verkoop ze door in je eigen winkel
✔ De stoffen draagtassen zijn in verschillende maten en kleuren leverbaar
✔ Maximaal twee kleuren opdruk mogelijk, levering binnen 2-3 weken na akkoord digitale proefdruk


Iets te vieren?

Vier je binnenkort een speciaal jubileum, organiseer je een klantenavond of heb je een supergave actie? Hoe leuk is om je klanten een speciale, duurzame actietas mee te geven! Bedrukt met een leuke tekst rondom de actie of je winkel. Deze draagtassen zijn gemaakt van katoen en verkrijgbaar in twee versies, namelijk van dun, soepel katoen en in canvas. Canvas is dikker katoen waardoor deze tas ideaal is als dagelijkse tas. Wij hebben ze al laten bedrukken voor verschillende klanten:


Al onze reeds bedrukte draagtassen voor onze klanten laten we ook zien op Instagram. Volg jij ons al?