Producten
Blog_Banner_34_winkel_beginnen_benodigdheden.jpg

Ik begin een winkel! Wat heb ik allemaal nodig?

23-05-2017

Als je een eigen winkel gaat beginnen is de lijst met zaken waar je aan moet denken bijna eindeloos! Het belangrijkste om mee te beginnen is o.a. een pand op een goede locatie, voorraad en een aantrekkelijke aankleding van je winkel. Daarnaast zijn het juist de kleine dingen die het hem doen; de details. Om het jou makkelijk(er) te maken hebben wij een aantal musthaves op het gebied van verpakken en winkelinrichting op een rijtje gezet. Misschien brengen we je nog op ideeën!

Praktisch en noodzakelijk
De praktische artikelen zijn noodzakelijk om alles op rolletjes te laten lopen. Heb je bijvoorbeeld al gedacht aan thermorollen? Voor het prijzen van de artikelen kun je – afhankelijk van de stijl van jouw winkel en het assortiment – kiezen voor prijstangetiketten (tip: maak hierbij gebruik van een prijstang). Maar je zou ook kunnen kiezen voor (gestylde/ontworpen) hanglabels. Het is maar net wat jij handig en mooi vindt.

Draagtassen
Draagtassen zijn niet alleen om producten in mee te geven/nemen, maar ze hebben deels ook een beschermende functie (bijv.; plastic draagtassen houden vocht en viezigheid tegen). Hoewel veel mensen tegenwoordig een eigen draagtas bij zich hebben, adviseren wij je wel om een (kleine) voorraad draagtassen in te kopen. Je kan de plastic draagtassen tegen een geringe vergoeding verkopen of je kiest voor een aantal (verschillende formaten) papieren draagtassen.


Tip: laat je tas bedrukken
Zowel een plastic als een papieren draagtas leent zich natuurlijk perfect als wandelend visitekaartje voor je winkel! Maak er gebruik van en laat je naam/logo en adresgegevens op de tas bedrukken. Wil je hier meer over weten; bel 0543 - 51 33 65 of mail ons en informeer geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden voor het bedrukken van papieren en plastic draagtassen.


Een prachtig geschenk (en een tevreden klant) !
Heb je een winkel met cadeauartikelen? Dan zijn inpakpapier, linten en strikken, decoplakkers en etiketten onmisbaar. In een handomdraai maak je hiermee een decoratief geschenk. Laat aan de hand van een met naam en/of logo bedrukt etiket direct zien dat het bij jou gekocht is. Niet alleen bereik je met dit prachtige geschenk een tevreden klant, indirect ook een blij verraste ontvanger!


Naast inpakpapier met verschillende dessins zijn er nog veel meer decoratieve verpakkingsmogelijkheden. Voor het verpakken van samengestelde pakketten maak je gebruik van transparante geschenkfolie, foliezakjes of onze kraakheldere diamantzakken. Een leuk alternatief op inpakpapier (mits het product zich er voor leent) zijn de witte geschenkdoosjes. Hier kan een sierraad in, maar ook bijvoorbeeld een waardebon (een voorbeeld hiervan zie je in de klantcase van Eetgalerie de Heerlyckheid). De praktische artikelen mogen hierbij natuurlijk niet ontbreken; een rolhouder, tape en een tapedispenser.


Wij bieden
graag de helpende hand!
Er zijn legio mogelijkheden op het gebied van verpakken, verpakkingen en verpakkingsmaterialen. Wij helpen je graag om de juiste keuzes te maken. In onze showrooms in Enschede en Winterswijk staan wij elke werkdag voor je klaar om je te voorzien van advies en vragen te beantwoorden. Tevens is het mogelijk om de producten die je uitkiest meteen mee te nemen!