Producten

de Heerlyckheid

Voor onze klant Eetgalerie de Heerlyckheid
uit het middeleeuwse stadje Bredevoort hebben we
al
veel leuke dingen mogen ontwikkelen wat betreft
ontwerp en drukwerk!

En na het ontwerpen van o.a. deze menukaart
weten we zeker dat de Heerlyckheid een proeverij waard is!Ontwikkeling huisstijl

Eetgalerie de Heerlyckheid is een luxe lunchroom, gecombineerd met Foto-galerie Foto 21. Nicole Prinsen en Jos Betting, eigenaren van de Heerlyckheid, doen bij voorkeur zaken met lokale ondernemers. Voor het ontwerpen van diverse uitingen voor de Eetgalerie kwamen ze mede daarom bij onze showroom in Winterswijk terecht, vervolgens bij eDruk en daarmee bij onze grafisch ontwerpster Mirella (eDruk is de ontwerpstudio van Eggink verpakkingen).

'Aan een half woord heeft Mirella genoeg om te begrijpen wat ik graag wil' zegt Nicole over het ontwikkelen van de uitstraling van diverse reclame-uitingen. Toen de vormgeving van de menukaart eenmaal akkoord was, kwamen er opdrachten binnen voor een ijskaart, een giftcard, een tegoedbon voor ijs en de markiezen. En dat alles vormgegeven in dezelfde, herkenbare huisstijl.
Marja is een van de vertegenwoordigsters van Eggink verpakkingen en creatieve kenner in de retailbranche. Toen Jos en Nicole zich zijn gaan oriënteren op draagtassen heeft Marja hen geholpen met het uitzoeken van de juiste tas. Wat wordt de inhoud van de draagtas, welke uitstraling moet het hebben, welke vorm, van welk materiaal moet het zijn en moet de tas ook bedrukt worden? Het is goed om dat van tevoren helder te hebben.

De giftcard van de Heerlyckheid zou niet zomaar in een envelop meegegeven worden; Jos en Nicole zochten naar een luxer alternatief. Marja stelde o.a. een zilver, organza cadeauzakje voor en een geschenkdoosje welke je zou kunnen verfraaien met een lint en een bedrukt etiket. Dat laatste moest het worden en zie hieronder het resultaat!


Wat bestelt de Heerlyckheid bij Eggink verpakkingen?


Neem hier een kijkje op de website van de Heerlyckheid.