Producten
Cadeaupakketten

Cadeaupakketten; kant-en-klare pakketten bestaande uit inpakpapier en bijpassende versieringen

19-06-2020

Hoe stel je, vanaf het beeldscherm van je pc, laptop of mobiele telefoon, een combi samen van bijpassende geschenkartikelen? Dat doen wij nu voor je, online in onze webshop.

Hoe makkelijk is het om in een van onze showrooms langs te komen, om hier ons assortiment inpakpapier te bekijken en een geschikt dessin uit te zoeken. Daarnaast zoek je een passend lint of meerdere linten, een deco en/of een etiket uit en misschien vraag je een van onze collega's wat een mooie en passende combinatie is. Zo makkelijk ging het de afgelopen periode helaas niet. Waar de toeloop naar onze showrooms minder werd, werd het in onze webshop met de dag drukker.


Online showroom

Naast een verplaatsing van verkoop via onze fysieke showrooms naar onze webshop, merkten we ook dat we per mail en telefoon steeds meer vragen kregen omtrent precieze maten van verpakkingen, naar monsters van geschenkpapier en krullint, vragen of bepaalde kleurcombinaties passend zijn en de vraag naar advies over soorten en maten verpakkingen voor allerhande brievenbuscadeaus. Daar zijn we blij mee, want daar zijn we voor! Voor advies, het samen creëren van kleurcombinaties en het beantwoorden van leuke en soms onverwachte vragen en daarmee een antwoord gevend op jouw verpakkingsvraagstuk.


Wat is het alternatief op het doornemen van verpakkingsvraagstukken in de showroom?

Het is nog altijd mogelijk om in onze showroom samen een vraagstuk door te nemen, ons assortiment te bekijken of iets op maat samen te stellen. Maar we begrijpen ook dat niet iedereen een bezoek aan de showroom kan of wil brengen en dat men liever via de telefoon of per mail contact heeft. 
Door dit beperkte bezoek aan de showroom en de toenemende vraag naar combinaties van inpakpapier en bijpassende versieringen, zijn we zelf kant-en-klare geschenkpakketten gaan samenstellen. 


Cadeaupakketten op maat

Een cadeaupakket bestaat uit de volgende artikelen:

✔ Eén of twee rollen van 50m of 100m cadeaupapier, op rolbreedtes van 30cm of 50cm
✔ Bijpassende krullinten 
✔ Etiketten en/of hangkaartjes

Met de aanschaf van zo'n cadeaupakket ben je als klant in één klik klaar en weet je zeker dat de combinatie bij elkaar past. Door de relatief kleine rollen van 50m of 100m inpakpapier kun je lekker snel doorwisselen van dessin en kun je je klant verrassen met steeds een nieuw, leuk geschenkpapier!

Maandelijks komen er meerdere combinaties online, passend bij een thema, speciale gelegenheid of bij het seizoen. Bekijk hier het assortiment van dit moment. 

Wil je nou zelf je geschenkpapier uitzoeken, maar twijfel je welk lint erbij past? Vraag ons dan om advies! Wij zoeken met liefde bijpassend krul- of stoflint, etiketten of hangkaartjes voor je uit. Met onze handige Tips en Trucs filmpjes kan je dan zelf de mooiste strikken maken voor op je cadeau of houd het simpel met een stoer touw en een hip etiket.

Natuurlijk ben je ook nog altijd van harte welkom in onze showrooms in Winterswijk of Enschede voor verpakkingsoplossingen op maat!

Al onze mooie cadeaus en ideeën laten we ook zien op Instagram. Volg jij ons al?