Producten
Tips_Trucs_Banner_06_Cadeauzakje.jpg

Hoe maak ik dit leuke cadeauzakje?

In deze video laten wij je zien hoe je in een aantal simpele stappen een cadeauzakje kunt vouwen van inpakpapier, waarmee je kleine artikelen feestelijk kunt verpakken.

Lees meer

Tips_Trucs_Banner_05_Kleine_kado_envelop_vouwen.jpg

Opvallen met je cadeauverpakking? Maak de verpakking zelf!

In deze video laten wij je zien hoe je in een aantal simpele stappen een envelopje kunt vouwen van inpakpapier waarin je kleine artikelen feestelijk kunt verpakken.


Lees meer

Tips_Trucs_Banner_04_lintsplitter.jpg

Hoe gebruik je een lintsplitter?

In deze video laten we je zien hoe je een lintsplitter kunt gebruiken.


Lees meer

Tips_Trucs_Banner_03_Een_plat_geschenk_inpakken__Lente_.jpg

Hoe pak je een plat doosje in?

In deze video laten wij je zien hoe je een plat geschenk leuk kunt inpakken. De omslag van de verpakking word in een punt gevouwen en sluit de verpakking mooi af.

Lees meer

Tips_Trucs_Banner_02_Pasen_Strik_Bonbondoosje.jpg

Hoe maak je een luxe strik? (video)

In deze video laten wij je zien hoe je in een handomdraai een luxe strik kan maken.

Om een strik te maken kun je gebruik maken van verschillende soorten materiaal, bijvoorbeeld stoffenlint, krullint of ander cadeaulint.

Lees meer

Tips_Trucs_Banner_01_Cadeaubon_Inpakken.jpg

Hoe pak je een cadeaubon in

In deze video leggen wij je stap voor stap uit hoe je een cadeaubon feestelijk kan inpakken. Voordat je aan de slag gaat leg je eerst de benodigde materialen klaar.

Lees meer

Tips_Trucs_Banner_22_Sintpakket_met_een_diamantzak.jpg

Een Kerst of Sint pakket maken met een diamantzak

Maak eenvoudig en snel een stijlvol sint- en of kerstpakket met behulp van een diamantzak, opvulmateriaal, linten en een hanglabel! In onderstaande video laten wij zien hoe je een stijlvol en feestelijk pakket maakt met een diamantzak. 

Lees meer

Tips_Trucs_Banner_15_decos_plakdecos.jpg

Waar kan je deco's en plakdeco's voor gebruiken

Voor het snel oppimpen van een cadeauzakje, tasje of geschenkdoosje gebruik je een van onze feestelijke deco's. Plak een etiket op een deco met hanger

Lees meer

Tips_Trucs_Banner_01_langwerpig_voorwerp.jpg

Hoe pak je een fles of langwerpig, rond voorwerp in?

Flessen en andere langwerpige, ronde voorwerpen zijn niet de meest makkelijke geschenken om in te pakken. Wij weten er wel raad mee en delen graag onze creatieve oplossing met jou! Naast cadeaupapier heb je 2 soorten krullint (bijvoorbeeld splendene krullint en PP krullint), raffia op rol, tape en dubbelzijdig tape nodig.

Lees meer

Tips_Trucs_Banner_05_geschenkpaketten.jpeg

Slimme oplossingen voor het maken van geschenkpakketten!

Er is altijd wel een reden om je werknemers of zakenrelaties een mooi geschenkpakket te overhandigen. Dit kan zijn bij een jubileum, als bedankje, een zomergeschenk (een BBQ-pakket bijvoorbeeld) maar het betreft ook de traditiegetrouwe kerstpakketten. 

Lees meer

Tips_Trucs_Banner_06_uniek_sinterklaascadeau.jpeg

Zo maak je een uniek Sinterklaascadeau!

Wat heb je nodig? Dubbelzijdig Sinterklaas inpakpapier, een etiket, een stukje lint en een leuke Sint A6 kaart. Bekijk het filmpje en zie hoe je hier een superleuk en uniek Sinterklaascadeau van kunt maken.

Lees meer

Hoe versier je een cadeauzakje tot een super leuk cadeau?

Hoe versier je een cadeauzakje tot een super leuk cadeau?

Met onze cadeauzakjes maak je er altijd een feest van voor je klanten. Ze zijn ideaal voor het inpakken en versieren van je producten. In deze video laten we je zien hoe je je cadeauzakjes kan omtoveren tot een super leuk cadeau!

Lees meer