Producten

Drukwerk

Op onze ontwerpafdeling werken twee enthousiaste creatievelingen: Mirella en Anneke. Voor de ontwikkeling en het drukken van bijvoorbeeld een volledige huisstijl (waaronder visitekaartjes, briefpapier en enveloppen), stempelkaarten, cadeaubonnen, banners, etc., zetten we de professionals van onze ontwerpafdeling voor je in. Ook kunnen ze, op basis van jouw huisstijl, een stijlvol ontwerp maken voor alle mogelijke verpakkingsmaterialen, zoals bijvoorbeeld papieren draagtassen, gebaksdozen,broodzakken en bedrukte bestekzakjes.

Naast het ontwerpen van een volledige huisstijl voor klanten, zijn ze ook verantwoordelijk voor het bewaken van de huisstijl van Eggink verpakkingen. Alle online en offline uitingen, zoals bijvoorbeeld onze jaarlijkse catalogus, worden door dit creatieve team bedacht en gemaakt. Niet alleen het grafische design wordt door onze ontwerpafdeling verzorgd, maar ook worden er bijvoorbeeld foto's van het volledige assortiment zelf gemaakt en bewerkt.

We denken altijd graag met je mee. Hoe mooi is het wanneer jouw huisstijl zo ver mogelijk doorgevoerd wordt; van draagtas tot etiket tot flyer. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos!