Producten

Coronavirus

02-2021

Let op! Dit bericht is een verouderd bericht en niet meer actueel.Eggink verpakkingen en het coronavirus

Het zijn roerige tijden. Niet alleen in Nederland, maar ook in de rest van de wereld. Meer dan ooit moeten we samenwerken om met zijn allen door deze moeilijke tijd heen te komen. Om de continuïteit van het leveren van verpakkingsmaterialen te waarborgen, hebben we de nodige maatregelen getroffen.

Onze vestigingen in Enschede en Winterswijk blijven gewoon open en we zullen dagelijks blijven bezorgen en leveren zoals u dat van ons gewend bent. Om de kans op het overbrengen van een besmetting aan u en onze medewerkers zo klein mogelijk te houden, willen we u vragen om zoveel mogelijk via onze webshop, per mail of telefoon te bestellen. Ook zullen onze chauffeurs zoveel mogelijk contact vermijden.

Doordat we veel producten standaard op voorraad hebben liggen en we een groot aantal leveranciers hebben die ons nog steeds leveren, kunnen we u ook in de komende tijd voorzien van vele verpakkingsoplossingen. Ook voor wat betreft hygiëne en aanverwante artikelen bent u bij Eggink verpakkingen aan het goede adres. We kunnen goed en snel inspelen op de steeds wisselende omstandigheden en u van daaruit ondersteunen. De wijzigingen in de horeca en winkels volgen we op de voet en ook hier hebben we passende oplossingen.

Daar waar het in onze mogelijkheden ligt, zullen we samen met u kijken naar de best mogelijke oplossing. Nu, in deze gekke en moeilijke tijd, maar ook in de toekomst.

Wij wensen u allen veel sterkte en wijsheid toe voor de komende tijd.

Namens het Eggink team,

Robert te Focht


In ons assortiment 'Corona artikelen' hebben we een aantal artikelen opgenomen die bruikbaar zijn tijdens de huidige 1,5 meter samenleving, de daarbij horende maatregelen en de voorschriften m.b.t. hygiëne. Alles om verdere besmetting met het coronavirus COVID-19 zoveel mogelijk tegen te gaan.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuws, acties en aanbiedingen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief of volg ons op Facebook en Instagram.