Producten
Kerst artikelen

Kerst manden en schalen

Geen producten in deze categorie

Verschillende bamboe manden, schalen en rieten manden

Onze collectie rieten manden, bamboe manden en schalen is uitermate geschikt als geschenkverpakking met een natuurlijke look. Voor het creëren van fruitmanden, biermanden, cadeaumanden, picknickmanden, eindejaars- en kerstgeschenken.
Wij hebben een uitgebreid assortiment met verschillende formaten en kleuren manden. Ook hebben we een uitgebreide keuze in het materiaal van de manden. Zo hebben we verschillende soorten rieten manden en ook een uitgebreid assortiment bamboe manden.
Naast de keuze uit het formaat en de vorm (ronde manden of rechthoekige manden) kun je bij ons ook kiezen uit gevoerde rieten manden of manden voorzien van handvatten.

Verschillende soorten manden: bamboe of riet

Bamboe mandjes:

  • rond of ovaal
  • zonder handvatten

Rieten mandjes:

  • rond, ovaal of rechthoekig
  • met of zonder handvatten

Bamboe manden opvullen en verpakken

Wil je de ingepakte bamboemanden een mooie, feestelijke uitstraling geven? Vul de manden dan op met 1 van onze verschillende soorten opvulmaterialen, verpak de mand in mooi folie en geef de finishing touche door gebruik te maken van verschillende linten. Bekijk ook onze video 'Hoe pak je een mand in met folie':

Laat je inspireren door ons assortiment manden!

Onze vestigingen in Enschede en Winterswijk beschikken niet alleen over een groot magazijn, maar ook over een sfeervolle showroom. Onze showrooms ondergaan meerdere keren per jaar een grote of kleine metamorfose om de sfeer van het (komende) seizoen te laten zien of een bijzonder thema uit te lichten. Dus laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment manden en adviseren door een van onze medewerkers!

Meer weten over manden?

Wil je meer weten over ons assortiment manden of andere verpakkingsmaterialen? Neem contact op met een van onze medewerkers of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.