Producten

Facilitair

Facilitaire artikelen

In ons assortiment hebben we een groot assortiment facilitaire artikelen opgenomen: verschillende maten afvalzakken, dispensers, handdoekjes, handschoenen, poetsrollen. Deze artikelen kunnen wij razendsnel uit voorraad leveren.

Afvalzakken - Facilitair

We hebben zowel transparante als gekleurde afvalzakken in verschillende maten en diktes. Bij het bestellen van de juiste soort afvalzakken hou je rekening met het soort en de hoeveelheid afval die je in afvalzakken gaat stoppen. Hoe meer en compacter afval er in de afvalzak gestopt gaat worden, hoe dikker de afvalzak moet zijn om scheuren te voorkomen.


Dispensers - Facilitair

We leveren dispensers in verschillende soorten en maten: dispensers voor grote en kleine rollen toiletpapier, dispensers voor grote en kleine handdoekrollen. De dispensers zijn uit voorraad leverbaar.

Handdoekjes - Facilitair

Handdoekjes voor eenmalig gebruik zijn leverbaar in 2 soorten: 1 laags en 2 laags. Het aantal lagen bepaalt het absorptievermogen van de handdoekjes. Wij leveren ook de bijbehorende dispensers voor de handdoekjes.

Handschoenen - Facilitair

Wij hebben verschillende soorten handschoenen in het assortiment. Iedere handschoen is in verschillende maten leverbaar, zodat deze altijd goed past. De meest bekende wegwerp handschoen uit ons assortiment zijn de latex handschoenen.