Producten
Klaar om te knallen deze zomer?

Klaar om te knallen deze zomer?

Het is prachtig weer, de maatregelen rondom het winkelen zijn  versoepeld, het vakantiegeld is gestort, de vakanties komen eraan en je klanten hebben naar zorgeloos winkelen gesnakt, kortom, we gaan een prachtige zomer tegemoet!

Het laatste half jaar stond vooral in het teken van overleven in de detailhandel en we kunnen ons voorstellen dat je niet bezig was dat wat je het liefste doet: je klanten adviseren, verkopen en mooie dingen inkopen voor je winkel.

Waarschijnlijk heb je ook niet aan nieuwe, hippe, cadeauverpakkingen gedacht en alleen gekocht wat noodzakelijk is.

Met deze blog helpen we je een eindje op weg om zomerklaar voor de dag te komen.
Welk verpakkingsmateriaal heb je nodig om de zomer van 2021 in te knallen?

Bij de zomer denken wij aan zomers gekleurd inpakpapier, zoals het vrolijke cadeaupapier Summer Vibes of het felgekleurde dubbelzijdige inpakpapier Spirograph Neon Green/Orange.  Daar krijg je een instant zomergevoel van!

Zijn felle kleuren niet iets voor jouw winkel? Bekijk dan onze uitgebreide collectie inpakpapier . Via de handige filters aan de linkerkant kan je op kleur of thema filteren. Het voordeel van cadeaupapier met meerdere kleuren is dat er veel soorten krullint bij passen. Je hebt vast nog wat liggen wat je kunt gebruiken en anders is het bij Eggink verpakkingen zo bestelt!

Kleine cadeautjes verpak je in een handomdraai in een hip kadozakje. We hebben een superleuk assortiment zomerse cadeauzakjes met een leuke print, maar uiteraard hebben we ook unikleurige neutrale zakjes. Verpak de gekochte cadeaus in eigen bedrukte draagtassen om zo naamsbekendheid te creëren op straat! Heb je geen gepersonaliseerde draagtassen ingekocht vanwege alle onzekerheid? Informeer bij ons naar de mogelijkheden! Door middel van zeefdruk kunnen we je op korte termijn toch voorzien van bedrukte draagtassen.

En anders hebben wij ook felgekleurde papieren draagtassen in kleine aantallen in ons assortiment. Leuk het op met een naamsticker of een vrolijk hangkaartje en geef het zo mee aan je klant.Weer inpakken, maar hoe doen we dat ook alweer snel en leuk?

Nog even het inpakken opfrissen of zoek je nog meer inspiratie voor een geschikte cadeauverpakking? Lees onze blogs met tips & tricks nog eens door of bekijk onze YouTube-filmpjes voor de nodige portie inpakinspiratie! Ook op Instagram en Facebook delen we regelmatig de mooiste en de nieuwste artikelen op het gebied van inpakken en cadeaugeven. Volg en like ons!Noodzakelijk en handig

Tot slot een reminder voor de noodzakelijke winkelbenodigdheden waar je écht niet zonder kunt:

 

Bij Eggink verpakkingen vind je alle verpakkingen onder één dak. Van inpakpapier en verschillende winkelbenodigdheden tot verzendverpakkingen voor online bestellingen. We hebben een uitgebreide collectie linten en stickers, maar ook verschillende verpakkingen voor het maken van cadeaupakketten, zoals vulmateriaal en folie.

We hopen dat je een ouderwets goede zomer zult draaien, aan je inpakmateriaal zal het niet liggen!

Veel succes en veel inpakplezier gewenst!