Producten
Blog_Banner_39_heerlijk_avondje_sint.jpg

Heerlijk avondje is gekomen…..

20-10-2016

Mede door de lange nazomer met prachtig weer lijken Sinterklaas en Pakjesavond nog heel ver weg. Niets is minder waar! Voor je het weet sta je alweer te zwoegen op het inpakken van de vele Sinterklaas geschenken. In deze blog geven we je een aantal tips om het inpakken in deze drukke tijd makkelijker te maken!Welk Sinterklaas inpakpapier kies je?

Ben je vooral druk met het inpakken van geschenken voor kinderen, dan heb je vaak aan cadeaupapier met een druk, vrolijk en kleurrijk dessin al voldoende. Wil je toch gebruik maken van leuke cadeaudecoraties? Maak dan van splendene krullint een sierlijke krul en combineer dit met bijvoorbeeld een gelukspietje. Deze strikken kun je makkelijk voorbereiden en vastplakken met een naamsticker.

Gaan bij jou de meer exclusieve geschenken zoals luxe parfum of mooie sieraden over de toonbank? Kies dan voor een neutraal, luxe inpakpapier (bijvoorbeeld chique zwart of zilver). De geschenken geef je de Sinterklaas touch met luxe, subtiele strikken van metallic krullint gecombineerd met organza en een Sint-stafje.


Wees goed voorbereid

Om het jezelf makkelijker te maken kun je al een voorraadje strikken voorbereiden op de rustige(re) momenten. De voorbereide strikken kun je vervolgens als decoratie gebruiken voor op en rond de toonbank. Door ze in leuke glazen potten of vazen te stoppen creëer je gelijk een feestelijk effect.


Naamstickers: onmisbaar!

Ieder geschenk moet voorzien worden van de naam van de ontvanger. Speciaal voor Sinterklaas hebben wij verschillende etiketten in ons assortiment. Deze hebben wij in diverse formaten en kleuren op voorraad. De stickers zitten op een rol in een handzaam doosje. Makkelijk in gebruik!