Producten

Vaderdag linten en strikken

19 mm
30 stuks 
0111124
14.55 (17.61 incl btw)
Levertijd: 5 a 6 weken
34 mm
30 stuks 
0111127
23.95 (28.98 incl btw)
Levertijd: 5 a 6 weken

Groot assortiment lint en krullint voor Vaderdag!

Eggink verpakkingen heeft een groot assortiment aan lint. In onze webshop vindt je een ruime keuze aan krullint, organza lint, crepelint, tule en zelfs kant en klare stikken behoren tot ons assortiment. Uiteraard zijn al onze soorten lint in vele verschillende kleuren leverbaar. De meeste soorten lint hebben wij op voorraad en kunnen we dus zeer snel leveren!

Bestel linten en strikken voor Vaderdag makkelijk en snel online!

Bij Eggink verpakkingen verkopen wij ons assortiment linten en strikken voor Valentijn en Moederdag zowel online als via onze showrooms in Enschede en Winterswijk. Online heeft als voordeel, dat je makkelijk en snel kunt bestellen en direct afrekenen. Afhankelijk van de levertijd van de foodverpakkingen zullen wij jouw bestelling zo spoedig mogelijk op het door jou gewenste adres afleveren.

Laat je inspireren door ons assortiment linten en strikken!

Onze vestigingen in Enschede en Winterswijk beschikken niet alleen over een groot magazijn, maar ook over een sfeervolle showroom. Onze showrooms ondergaan meerdere keren per jaar een grote of kleine metamorfose om de sfeer van het (komende) seizoen te laten zien of een bijzonder thema uit te lichten. Dus laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment linten en strikken voor Moederdag en Vaderdag en adviseren door 1 van onze medewerkers!

Meer weten?

Wil je meer weten over ons assortiment linten en strikken of andere cadeauverpakkingen voor Vaderdag? Neem contact op met 1 van onze medewerkers of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.